Europa

articolul anterior articolul urmator

Soldaţii ruşi, acuzaţi că răpesc copii ai militarilor ucraineni

5
26 Jun 2022 14:47:53
Autor: Ion Gaidau
Soldaţi ruşi în Herson FOTO EPA-EFE
Soldaţi ruşi în Herson FOTO EPA-EFE

Comandamentul Operaţional „Sud” al Ucrainei îi acuză pe soldaţii ruşi care au ocupat teritorii din regiunile Herson şi Nikolaev de faptul că se dedau răpirilor de persoane, căutând în special rude şi copii ale militarilor ucraineni.

Informaţiile despre soldaţii ucraineni sunt obţinute atât din documentele rămase în clădirile administrative capturate, cât şi de la colaboratori locali, informează sursa citată.
 
Potrivit Zerkalo Nedeli, unii copii răpiţi în Ucraina sunt plasaţi în familii din Rusia. Publicaţia din Kiev denunţă o practică a răpirilor organizată de statul rus în scopul distrugerii naţiunii ucrainene, ceea ce este un genocid.
 
De asemenea, armata rusă ia la ţintă grupurile de voluntari ucraineni care încearcă să furnizeze medicamente şi bunuri de primă necesitate în regiunile ocupate, semnalează Comandamentul Operaţional „Sud”.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Tanj
26.06.2022, 14:43:32

"De asemenea, armata rusă ia la ţintă grupurile de voluntari ucraineni care încearcă să furnizeze medicamente şi bunuri de primă necesitate în regiunile ocupate" Tare asta ! Nu se poate gucura nimeni de disparitia chiar si a lui Hitler ! Dar totusi sa iei la tinta niste exemplare care pretind ca vor sa aduca daruri Rusilor e o scena demna de vazut !

-5 (5 voturi)
Tomescu Tom
26.06.2022, 15:43:46

Tanj Prima oară când cineva te-a numit " idiotul satului " , te-ai simțit mândru ????? Oi fi fost tu un simplu idiot, înainte ...dar când ai devenit al " satului " ..deja te simțeai ca un lider ... 😂🤣

+1 (1 vot)
ion xulescu
26.06.2022, 15:02:12

Gaidau o ia iarasi pe aratura.... "Soldaţii ruşi, acuzaţi că răpesc copii ai militarilor ucraineni" Nu le fura si organele?????

-3 (5 voturi)
Ef Ef
26.06.2022, 15:12:28

Nu. Doar ii omoara. Te simti mai linistit acum?

+2 (2 voturi)
Tomescu Tom
26.06.2022, 15:39:57

Așa zisele " familii ruse " unde sunt plasați acești copii ... sunt de fapt complici ce participă la acest amplu genocid ... Până la urmă .. cine garantează că aceste " familii " adoptive , chiar există ?? Cine garantează că toți acești copii .. mai sunt în viață ???? Politrucii de la Kremlin ????

+2 (2 voturi)
Modifică Setările