Europa

articolul anterior articolul urmator

Summit UE dezolant - lideri incapabili de decizie

10
21 Jun 2019 15:01:44
Deutsche Welle
Manfred Weber nu este dorit preşedinte al CE de către Consiliul şi 
Parlamentul European, chiar dacă popularii europeni sunt forţa politică 
numărul unu după alegerile europene din mai
Manfred Weber nu este dorit preşedinte al CE de către Consiliul şi Parlamentul European, chiar dacă popularii europeni sunt forţa politică numărul unu după alegerile europene din mai

10 Comentarii

din Bugeac Gabriel
21.06.2019, 15:41:53

A început scandalul pentru putere.. Francezii vor și ei, Spaniolii vor și ei, Italienii vor și ei.. Nemții vor numa' ei să conducă ! E bine, E bine... Bătăliile pentru tron au întotdeauna un sfârșit.. și acela va fi ruperea UE ! În Franța a câștigat Maria le Pen, în Anglia.. partidul lu' Farage a rupt.. acu' urmează să câștige Boris ăla.. Anglia urmând să iasă cu forța din UE ! Iar cu o țară precum România cate trăiește doar din împrumuturi.. acu' câteva zile s-au împrumutat cu 700 milioane euro pentru plata salariilor și pensiilor.. investiții zero, infrastructură vai de mama ei.. românii fug pe capete din țară. Nu-i văd bine pe bolnavii psihici care se cred academicieni, profeți, sau că duc o viață pe care foarte puțini și-o permit.. Să ne ferească Domnul de bolile de cap.

-2 (10 voturi)
freeson freeson4
21.06.2019, 15:50:31

Savushkinule, nu mor caii când vor câinii. :) Măi ales dacă e vorba de cotarle putiniste care schelălăie de foame la Tiraspol!

-1 (9 voturi)
Fahrenheit 451
21.06.2019, 20:40:39

.. Să ne ferească Domnul de bolile de cap. Găgăuță din Bugeac... ... Se pare că pe tine nu prea te-a ferit Dumnezeu. Ar fi bine ptr. tine să fii, într-adevăr din Bugeac sau Transnistria. Te cam freacă grija de români și nu e bine!

-3 (5 voturi)
freeson freeson4
21.06.2019, 15:48:11

Hai să vă traduc din germana articolului de față: Dragi români, Noi, nemții, considerăm că nu contează dacă Weber e bun sau rău, dar, devreme ce data trecută l-am acceptat pe Juncker, acuma putem pune pe cine vrem noi. Aritmetica voturilor ar trebui pusă deoparte, cum ar veni. Șpițăncadidat vrem și șpițăn trebuie să fie. Până la urmă, de-aia nici nu scriem în articolul de față vreun alt nume posibil pentru respectiva funcție. C-așai în tenis, vorba lui Herr Caragiu: faci ghem hârtia cu principiile și îl atunci la coș!

+7 (7 voturi)
Vanatorul/d.c.
21.06.2019, 19:50:05

”Summit UE dezolant - lideri incapabili de decizie”. ”Sacrilegiu”..! S-au gasit cativa lideri europeni care sa nu mai pocneasca din călcâie in fata sovietului putinisto-merkerlist, refuzând sa-l numeasca din prima in functia de presedinte al Comisiei Europene pe lacheul sovietului respectiv..! Iar asa cum era si..”firesc”, DW, care de vreo 3 ani e un fel de..oficios (sau ofticos?:)) al sovietului putinisto-merkelist, isi smulge parul din cap si isi rupe hainele de pe el de..indignare..!

0 (10 voturi)