articolul anterior articolul urmator

Timpurile care nu mai au răbdare cu România

10
4 Mar 2019 12:46:19
Sebastian Burduja
Aici este locul României: în NATO şi UE
Aici este locul României: în NATO şi UE

10 Comentarii

Lucifer
4.03.2019, 13:06:26

O mică atenţionare: nu "Timpul nu mai avea răbdare cu România lui Moromete.", ci Timpul nu mai are răbdare cu România pesedistă". În ambele cazuri, da, timpul nu mai are răbdare cu România. Deşi, se pare, că România are răbdare cu ea însăşi, deşi asta înseamnă aproape o sinucidere. Despre ascensiunea autoritarismelor, da, aşa este peste tot în lume, dar chiar şi prin "Europa noastră". Căci ce ar trebui să însemne noul tratat germano-francez care vrea să transforme "Europa noastră" în "Europa LOR"? România "doarme somnul cel de moarte" care, în condiţiile globalismului este, repet, aproape o sinucidere. Aşa se întâmplă cu un popor anesteziat pe veşnicie de ciuma roşie comunistă, acum pesedistă....

0 (2 voturi)
k karla
4.03.2019, 15:37:38

"Democraţia poate fi salvată la nivel global, dar numai prin leadership activ din partea SUA şi a Europei, şi întorcându-ne la principiul ei de bază: we the people – noi, cetăţenii."---> Aici nu as include neaparat Europa. Probabil va referiti la Marea Britanie care a implementat sistemul democratic in Europa, ideea de schimburi comerciale fara taxe si inclusiv ideea de coeziune intre statele europene. Germania nu a fost si nu este o democratie veritabila, iar restul statelor vorbitoare de limbi germanice se alatura precum o turma politicilor germane. Italia oricum ar fi ramas un stat comunist daca nu interveneau americanii, iar Franta ar fi singurul stat care ar putea sa mai salveze ceva si care ar putea sa reformeze Europa.

dorin valeriu domuta
4.03.2019, 17:50:16

Bun, si cum si de ce sa va alegem ? Mai la obiect !

Iulian Arion
4.03.2019, 18:50:17

Pentru acombate şovinismul, trebuie impus un format unic al paşapoartelor cu structura biometrica. Doar autoritatile care sunt indreptaţite să cunoasca datele personale, sa aiba dispozirivele necesare citirii acestora. In rest, nu intereseaza pe nimeni: cine sunt, de unde vin, ce caut. Paşaportul fiin proprietatea statului emitent, costurile ar trebui suportate din bugetul comun al UE. Doar pierderea, distrugerea sa fie suportate de cetatean!

Iulian Arion
4.03.2019, 19:00:19

Pentru a scapa de PSD - partid de sorginte anti UE - trebuie ca partidele celelalte sa vine cu urmatoarele initiative: - Directiva salariului minim. Sa se angajeze că vor promova directiva care sa oblige statele europene la convergenta salariului minim care exista astazi (16 mai 2019 - ziua alegerilor pentru PE) în statul care avea cel mai mic salariu minim la data aderarii statelor est europene în 2004. Mai clar. Să zicem că Grecia sau Portugalia avea în 2004, un salariu minim de 5 euro pe ora, iar la data alegerilor din mai 2019, are un salariu minim de 6 euro pe ora lucrata. Directiva trebuie sa prevada ca toate statele europene sa aiba un salariu minim de cel putin 6 euro orar până în 2024, data următoarelor alegeri europarlamentare.

-2 (2 voturi)