Europa

articolul anterior articolul urmator

Turcia nu va mai opri refugiaţii sirieni să ajungă în Europa

23
28 Feb 2020 07:01:25
Autor: News.ro
FOTO Guliver / Getty Images / Burak Kara
FOTO Guliver / Getty Images / Burak Kara

Turcia a decis să nu îi mai oprească pe refugiaţii sirieni să ajungă în Europa pe pământ sau pe mare, a declarat joi un oficial turc citat de Reuters.

Declaraţia a fost făcută în anticiparea sosirii iminente a refugiaţilor din regiunea Idlib din Siria, unde aproape 1 milion de oameni şi-au părăsit locuinţele pentru a fugi din calea războiului dintre forţele  guvernamentale siriene, ajutate de Rusia, şi rebelii susţinuţi de Turcia.

Poliţia turcă, paza de coastă şi oficialii forţelor de securitate de la graniţă ale Turciei au primit ordin să nu intervină, a adăugat oficialul turc.

În cursul zilei de joi, un guvernator local turc a spus că nouă soldaţi turci au fost ucişi într-un atac împotriva militarilor Turciei din Idlib.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

23 Comentarii

VMJ aVra
28.02.2020, 07:19:41

Comentariu considerat abuziv.

Tocorman
28.02.2020, 07:24:56

Europa abia asteapta sa vina ca sa dezvolte economia

0 (4 voturi)
Tomescu Tom
28.02.2020, 07:27:27

În cazul asta ..nici noi/ europenii .. să nu mai facem afaceri de nici un fel cu Turcia ... De ex. .. să nu le mai cumpărăm kkt-urile de autobuze și troleibuze Oricum Turcia a jucat până acum numai la șantaj .. cu toată lumea ... . Guvernul și ministerul de interne ar trebui să aibă deja o reacție la vestea asta .. Fiindcă după virușii gripei ... numai sirienii/musulmanii ne mai lipseau ...

+6 (6 voturi)
Petre Pascu
28.02.2020, 07:52:20

Sperăm că guvernul român își va face datoria de apărare a granițelor si teritoriului român de o astfel de invazie a "islamismului" in România si in Europa, acestei cuceriri pe din dos si pe șleau, chiar dacă alte țâri europene au intrat in stadiul de "failed state" cum e de exemplu Germania de azi, unde o doamnă, in mod dovedit fostă comunistă, nu-si mai are mințile in cap si înjură pe toți ca "fasciști", dând afară din posturi pe toți cei, care sânt de altă părere ca ea. Astfel 40 de "Organizații de migranți" cu tipi islamic, au cerut in scrisori adresate dm. Merkel, o cotă de 25% in cabinetul german, pt. că ei ar fi 25% din populație. Ia vezi doamne, așa vor ei să cucerească cel puțin deocamdată o parte die puterea politică in Germania. Rămâne de așteptat ca cel puțin alte guverne din Europa să fi recunoscut pericolul imanent in care se află Europa. de a fi cucerită clandestin, de cea ce imperiul turcesc de altă dată nu a reușit.

0 (2 voturi)
Michael Michael
28.02.2020, 08:01:18

Turcafleatia si dictatorul mustacios sunt partasi in mare masura la ceea ce se intampla in Siria. A inarmat teroristii, i-a antrenat, a cumparat petrol de la ei si acum se plange? Pentru Europa solutia este simpla...Orice incercare de fortare a frontierelor sa fie urmata de o riposta dura. Pentru ca nu se mai poate vorbi de imigratie ci de invazie. Este suficient ca o singura tara sa deschida focul impotriva celoc care incearca sa ii atace granitele si restul vor urma.

+1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (23)