articolul anterior articolul urmator

Turcia: Să se salveze cine poate

8
12 Sep 2017 12:21:57
Deutsche Welle
Avertismentul de călătorie al lui Erdogan este doar o diversiune de politică internă
Avertismentul de călătorie al lui Erdogan este doar o diversiune de politică internă

8 Comentarii

Harry Porter
12.09.2017, 12:57:57

Nush ce sa zic, Ponta, un fin cunoscator si prieten al politicienilor cu turban, aprecia foarte mult democratia turceasca, dovezile sunt pe FB. In plus, indepartarea politica si economica de turci i-ar putea supara pe acestia si nu vor mai finanta megamoscheea cu care vor sa civilizeze Romania, s-ar pierde o investitie serioasa.

+1 (1 vot)
Melos Negros14
12.09.2017, 18:32:14

Comentariu considerat abuziv.

SpAwN 《♤♡♢♧》
12.09.2017, 16:10:19

Mie cel mai mult aici mi-a plăcut: " Chiar şi afişarea în public a portretului liderului PKK, Öcalan, aflat în detenţie, constituie un delict penal." Hahaha Eu v-o spun așa direct de la obraz. :) În ultimii 20 de ani în Germania a existat măcar un singur miting al kurzilor în care să nu fie afișate postere cu Abdullah Öcalan sau steaguri cu simbolurile organizației teroriste PKK? 😂 Repet. Doar unul singur..... Inclusiv în toată presa mainstream din UE se folosesc imagini cu Abdullah Öcalan și steaguri cu PKK când se scrie articole cu și despre kurzi. De exemplu ieri aici pe adevărul.ro Diana Rusu a scris un articol despre referendumul din Irak și a folosit o poză cu steaguri cu Öcalan de la un protest din Germania. 😁 Cât despre DW te poți convinge singur așa. Intri pe Google și în căsuța aia scrii așa: site:dw.com kurdistan sau site:dw.com pkk După dai pe imagini. Și o să vezi că toate imaginile de la știrile respective făcute în germania au și simbolurile pkk ului și mecla lui Öcalan. În aceste condiții este foarte greu să convingi un turc că germania nu sprijină terorismul..Plus că e și frustrant pentru ei când tu le spui că tu nu sprijini teroriștii din PKK dar îi lași să organizeze proteste cu acte în regulă cu simboluri și poze cu teroriști. Exact așa s-ar simți și un francez sau belgian dacă cineva din Turcia ar face un protest antiterorist îmbrăcați cu tricouri cu Al Bagdadi sau Cum dracu îl cheamă pe ăla de la ISIS...:))

-1 (3 voturi)
SpAwN 《♤♡♢♧》
12.09.2017, 16:55:28

Am uitat și eu să spun și DW să precizeze în articol :p în ce context a fost făcut acel comunicat referitor la rasism și xenofobie cu atenționarea de călătorie de rigoare. Era vorba despre un eveniment despre care ar fi trebuit să scrie și presa din România dar din păcate au dat toți pas. Este vorba despre un incendiu din Duisburg de săptămâna trecută. În clădirea respectivă trăiau pe lângă cei 10 turci și emigranți din alte țări și datele arată că focul a fost pus de o mână criminală. Orașul Duisburg fiind unul cu antecedente în astfel de evenimente. Dintre turci au fost doar răniți dar din păcate au murit 2 români....

Ismet Yilmaz
12.09.2017, 20:00:50

Germania rasista. Doamne fereste. Au murit romani din cauza nazistilor germani? Nu se poate asa ceva. Erdogan dictator. Asta conteaza.

-1 (3 voturi)