Europa

articolul anterior articolul urmator

Ucraina, Pandemia COVID-19. În staţiunea Bukovel, toate restaurantele, barurile şi cafenelele sunt închise

0
28 Feb 2021 22:34:38
Autor: Viorica Marin

Din cauza creşterii accentuate a numărului de pacienţi la staţiunea Bukovel toate restaurantele, barurile şi cafenelele sunt închise.

Decizia a fost luată în cadrul unei şedinţe a şefului administraţiei regionale de stat Ivano-Frankivsk, a Poliţiei Naţionale, a Serviciului de stat pentru alimente şi consumatori şi a conducerii staţiunii de schi „Bukovel”, transmite Agenţia BucPress..
 
Potrivit şefului administraţiei regionale de stat, Andri Boiciuk, izbucnirea bolii este înregistrată în raioanele  din regiune, printre care şi în mari centre turistice şi de recreere.
 
„În ultimele săptămâni, am văzut o creştere accentuată a numărului de pacienţi cu COVID-19. Regiunea e lider la numărul de persoane  diagnosticate cu coronavirus. Majoritatea acestor pacienţi sunt înregistraţi în raioanele  Iremce, Nadvirna, Bohorodciani şi centrul regional - a spus Andri Boiciuk. - Aici au avut loc în timpul Anului Nou şi al sărbătorilor de Crăciun cele mai mari adunări de oameni. Acum trebuie să depunem toate eforturile pentru a sparge lanţul răspândirii bolii, în special prin aplicarea unor măsuri  forţate de  carantină severă".
 
De aceea, au fost identificate o serie de cerinţe pentru funcţionarea ulterioară a staţiunii:
 
-închiderea pentru vizitatori a  restaurantelor, barurilor şi cafenelelor;
 
-crearea unei infrastructuri speciale pe pârtiile şi teleschiurile pentru a asigura respectarea cerinţelor de carantină de către turişti;
 
-respectarea de către rezidenţi ai hotelurilor a distanţei  sociale  şi a unui regim strict de purtare a măştilor;
 
-informarea largă a turiştilor despre măsurile de carantină.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările