articolul anterior articolul urmator

Ucraina şi-a suspendat participarea la lucrările APCE, după votul pro-Rusia. Reacţia MAE de la Kiev: unele ţări „încurajează agresorul prin cedări“

35
25 Jun 2019 16:29:14
Autor: Ion Gaidau
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

35 Comentarii

din Bugeac Gabriel
25.06.2019, 16:51:00

Respect, Andrei Năstase ! Iar Ucraina ducă-se.. Și nu înțeleg de ce rușii din Odessa.. moldovanii din Sudul Basarabiei - Bugeac.. bucovinenii din Nordul Bucovinei nu-și cer drepturile pe criterii etnice.. cum au făcut albanezii din Kosovo, croații, slovenii, muntenegrenii etc.. După Brexit.. Scoția, Irlanda de Nord, Țara Galilor vor vrea și ele independenta.. Sudul Basarabiei, Bucovina de Nord tre' să devină și ele republici independente.. cum au devenit majoritatea țărilor după căderea URSS, Yugoslavia.

+2 (6 voturi)
Vasile Bicer
25.06.2019, 17:53:33

Poaate de acea ca si ungurii sau nemtii din Romania nu-si cer drepturile pe criterii etnice. Comentati aiurea, habar nu aveti de romanii din Ucraina, romanii de acolo nu vreau in Romania, sunt asimilati? ce auziti la televizor de romanii de acolo este spus si scris de organizatiile romaneste din nordul Bucovine si Buceag care isi fag treaba lor - trebuie sa mulga statul roman. Niciodata acele teritorii nu o sa se intoarca la Romania, pentru ca nu vreu romanii de acolo si nici statul roman. Cum a facut Romania acest pas, isi pierde din teritoriile de astazi a tarii, scapam de centru tarii. Lasa bautura!

-3 (7 voturi)
ion damian
25.06.2019, 16:52:59

cedarea pas cu pas in fata agresorului stalinist este o greseala colosala de care piticu profita la maxim rusia trebuie tinuta la periferia lumii civilizate pentru agresiunile din fostul spatiu sovietic.

-4 (8 voturi)
Stefan din Nord
25.06.2019, 17:00:21

Astia de la Kiev sunt prosti rau de tot daca n-au inteles pana acum ca occidentul isi vede propriile interese economice in relatia cu Rusia Europenii nu dau doi bani pe suferintele ucrainenilor indurate din partea rusilor , Le-a luat Rusia Crimeea si ceva teritorii din est ? Ghinion ! Cum ar spune un clasic in viata Nu se pun ei rau ca Rusia pentru un mizilic din asta Ca odata se supara rusul si inchide robinetul de gaze si ingheata cei din vest atunci cand vine vortexul polar iarna peste Europa .

+2 (4 voturi)
Vasile Bicer
25.06.2019, 17:56:57

Rusii robinetul nu il inchid, pentru ca doar din el traiesc. In al doilea razboi mondial ceva la fel s-a intamplat(Germani), istoria se repeta.