Europa

articolul anterior articolul urmator

UE - fosta Europă

80
8 Jul 2019 11:11:26
Traian Ungureanu
Ursula von der Leyen, primită la Bruxelles de către Jean-Claude 
Juncker după nominalizarea ei la conducerea şefiei Comisiei Europene 
FOTO EPA-EFE
Ursula von der Leyen, primită la Bruxelles de către Jean-Claude Juncker după nominalizarea ei la conducerea şefiei Comisiei Europene FOTO EPA-EFE

80 Comentarii

Constantine Constantine
8.07.2019, 11:44:41

La stadiul de pre animal dar domestic , ca mai primeste niste oase din cind in cind!

+5 (15 voturi)
Lucifer
8.07.2019, 11:50:39

Ce democraţie visezi, Maestre? Democraţia a murit! Trăiască neo-marxismul progresist! (Am scăpat de comunism şi am dat peste frate-său....). Trăiască Marele Frate franco-german! Orwell va fi zeul tutelar al "noii Europe" în 2019, nu în 1984.... Problema pentru mine e simplă: NU-MI PLACE această Europă! Nu asta am visat despre Europa libertăţii şi democraţiei! Un comunism cu "faţa umană" ni se pregăteşte. Dar care, vai, va fi inuman, chiar mai inuman decât comunismul deja experimentat pe pielea noastră. Europa devine un loc al Urâtului şi Disperării, un loc în care îţi e scârbă să trăieşti. Fuck Europa!

+4 (28 voturi)
Ba! ciudă
8.07.2019, 12:13:31

Cu tot respectul, domnule Ungureanu: dar Weberul de Manfred cum le-a fost impus ”popularilor”. Că numai creștin și democrat nu e. E o nulitate desăvârșită, la a treia putere, adică tot zero. Dar ”alternativa” Timmermans, era o alegere mai democrată? Câți alegători europeni au aflat de găinăriile bavarezului, vizavi de biroul instalat în propria-i locuință? Nici măcar germanii nu(prea)-l cunoșteau! Apoi despre relațiile mai mult decât strânse a lui Timmermans cu multimiliardarul ”finantrop” câtă lume a aflat? Sau e numai ”conteo”? De ce s-a deplasat Weber prima dată la ”Universitatea” Soros (CEU) la Budapesta, când l-a vizitat pe Orban? De ce a votat împotriva Ungariei (a ținut să precizeze în mod expres, că nu împotriva guvernului, ci țării) deși membrii fracțiunii CSU nu au votat art.7.? Ca fapt divers: https://888.hu/amerika-london-parizs/weber-wasnt-the-first-eurocrat-who-acted-tough-on-orban-and-failed-miserably-4188864/ :))))

+4 (18 voturi)
Parallel Mind
8.07.2019, 12:16:13

Industrie distrusa, datorii in crestere, forta de munca atrasa afara din tara, resurse explotatate - niste "mici' detalii care nu se pot nega, indiferent cat de "pro european " ai fi. Faza finala va fi divizarea in regiuni mai mici, usor de controlat, tinute la limita saraciei, regiuni care sa genereze in continuare forta de munca, si sa ofere acces mai facil pentru exploatarea resurselor. In 30 de ani tara a fost indatorata, distrusa si vanduta practic, de ignoranta si imbecilitatea noastra. Nu de politicien,i ci de noi cei care ne imbatat cu apa rece, visand la un viitor luminos utopic, dand insa bir cu fugitii cand e vorba de a ne gospodarii si a ne face curat in propria casa! Casele altora sunt intotdeauna mai mari si mai frumoase....

+6 (20 voturi)
Stancu Dan
8.07.2019, 12:24:09

Sa fim seriosi. Dincolo de toate lozincile ce proslavesc lupta impotriva nationalismului ... fix nationalismu' germano-francez e ala care-a decis cine si unde va fi sef. Iar principiu' e simplu : indiferent ce se va intampla cu restu' "marii Europe Unite intru ideluri si valori" ... totu' trebuie aranjat in asa fel incat maharilor nemti si francezi sa le fie bine.

+5 (17 voturi)