Europa

articolul anterior articolul urmator

Un „animal misterios” a creat panică într-un cartier din Cracovia până când autorităţile au descoperit că era un simplu croissant

3
16 Apr 2021 02:30:01
Autor: Emanuel Neuman
Croissantul care a creat panică într-un cartier din Cracovia FOTO Facebook KTOZ
Croissantul care a creat panică într-un cartier din Cracovia FOTO Facebook KTOZ

Protecţia animalelor din oraşul polonez Cracovia a fost chemată de urgenţă de către un locuitor panicat de ceea ce părea a fi un animal prins de crengile unui copac. Ajunşi la faţa locului, inspectorii au descoperit că animalul era un simplu croissant.

Societatea pentru Protecţia Animalelor (SPA) din Cracovia a relatat într-un mesaj postat pe Facebook că a primit un apel disperat de la o persoană care spunea că un animal straniu stă de două zile într-un pom, scrie BBC.
 
„Stă de două zile într-un copac din faţa casei! Oamenii nu îşi deschid ferestrele de teamă că ar putea să le intre în case. Este maro şi se află într-un copac", a spus persoană care a făcut apelul.
 
Personalul organizaţiei pentru protecţia animalelor s-a gândit că ar  putea fi vorba despre o pasăre de pradă, însă persoana care i-a contactat a spus că animalul seamănă mai mult cu o iguană.
 
Chiar dacă inspectorii organizaţiei ştiau că e foarte improbabil ca o reptilă să supravieţuiască la temperaturile înregistrate în această perioadă în Cracovia, s-au deplasat la faţa locului. N-au găsit, însă, niciun animal periculos de pradă - prins între crengile unui liliac, responsabilii organizaţiei au găsit un croissant.
 
Aceştia au tratat cu umor situaţia şi şi-au dat seama că nu era vorba de o glumă, ci de o îngrijorare sinceră din partea locuitorilor. În consecinţă, responsabilii cu protecţia animalelor şi-a exprimat speranţa că acest incident nu va descuraja populaţia să apeleze la ei în cazul în care observă animale aflate în pericol.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

gyll
16.04.2021, 08:15:50

Acesta este rezultatul trăirii între betoane, habar nu au cum arată natura și ce este în ea.

+2 (2 voturi)
Amdo Odma
16.04.2021, 12:17:15

A fost un croissant salbatic.

+1 (1 vot)
defu gabi
16.04.2021, 13:19:38

Bine ca nu era un hot-dog... :)))))))))))

Modifică Setările