Europa

articolul anterior articolul urmator

Un politician francez a trucat o fotografie făcută în masivul Mont Blanc şi a ajuns să fie ironizat de internauţi FOTO

4
14 Aug 2019 08:34:24
Autor: News.ro

4 Comentarii

CRISTIAN MIHAI VIRVOREA
14.08.2019, 13:31:41

"Animalul politic" este ros de invidii, lacom de bani si putere, viclean, narcisist, misogin si neindurator cu ceilalti.

+2 (2 voturi)
Galeriu Crestinu
15.08.2019, 02:06:39

...pai tot asa au trucat si aia de la NASA aselenizarea aia a lui Armstrong pe Luna...

Markus Roman
15.08.2019, 06:30:04

Intru lamurirea crestinilor: Poza ar fi putut fi trucata, dar transmisiunile radio-tv de pe luna din timpul si dupa aselenizare erau imposibil de trucat. Pana si pionerii de la cercurile de radiotehnica ar fi putut detecta directia transmisiunilor de pe Luna cu radioreceptoarele ptr ,,vanatoarea de vulpi", folosite la concursurile de radiogoniometrie. Mai ales ca erau si transmisiuni TV, care necesita antene si mai directionale. Ai uitat cum te urcai pe casa sau bloc sa indrepti antena cat mai precis spre postul de emisie TV? Fii sigur ca in noaptea aceea [noapte la noi] tot ce era antena din domeniul militar si stiintific era indreptata spre Luna ptr a verifica autenticitatea emisei si spionaj tehnic. Nu mai spun ca astronautii au montat cu acea ocazie si o oglinda pe Luna ptr masurarea precisa cu raza laser a distantei Pamant-Luna. Oglinda care functioneaza si in prezent si orice stat care dispune de astfel de lasere poate face aceste masuratori. Ipoteza cu aselenizarea falsa este o tampenie. Pacat ca d-ta esti unul dintre cei care au inghitzit aceasta gogoasa. Ceva mai multa logica nu v-ar strica.

Lupul Sur
15.08.2019, 07:40:54

Domnul isi spune Galeriu Crestinu, sincer nu as pune la inima ce spune, atata poate. Sa pleci de la ipoteza ca americanii au putut sa ii minta pe toti , ca rusii nu s-au prins de minciuna si nu au profitat la maxim pentru propaganda.....Noaptea mintii. Dar ce sa vorbim citisem despre o conferinta a celor ce cred ca pamantul este plat.