Europa

articolul anterior articolul urmator

Ungaria. Primarul din Gyor demisionează în urma scandalului privind participarea la o orgie sexuală VIDEO

10
7 Nov 2019 11:35:25
Autor: Viorica Marin
Borkai Zsolt, primarul din Gyor
Borkai Zsolt, primarul din Gyor

În Gyor, al şaselea oraş ca mărime al Ungariei, vor avea loc noi alegeri. Proaspătul primar reales, Zsolt Borkai, va demisiona, vineri, din cauza implicării sale într-un scandal sexual care a erodat susţinerea pentru partidul de guvernământ Fidesz la alegerile locale de luna trecută.

Zsolt Borkai, câştigător al medaliei de aur la gimnastică la Jocurile Olimpice de la Seul în anul 1998, căsătorit şi tată a doi copii, a apărut într-o înregistrare video cu o orgie sexuală pe un iaht în Adriatica, publicată de presă cu numai câteva zile înaintea alegerilor din 13 octombrie. Unii analişti sunt de părere că apariţia acestei înregistrări s-a numărat printre factorii ce au contribuit la rezultatele sub aşteptări obţinute de partidul premierului Viktor Orban la aceste alegeri, în urma cărora Fidesz a pierdut postul de primar al capitalei Budapesta.
 
Într-o scrisoare deschisă adresată locuitorilor din oraşul Gyor, unde Zsolt Borkai a fost reales primar, el anunţă că a decis să demisioneze pentru a nu afecta imaginea partidului şi dezvoltarea oraşului, cerând totodată scuze pentru ceea ce admite că a fost o greşeală pe care şi-o asumă. ”Suport consecinţele şi îmi asum responsabilitatea”, menţionează el în scrisoare. Zsolt Borkai demisionase deja din Fidesz, dar acum a decis să renunţe şi la postul de primar.
 
Nu este însă clar cine şi cum a făcut acea înregistrare pe iahtul din Adriatica în timpul unei călătorii pe care Zsolt Borkai a descris-o drept una privată şi pentru care asigură că a suportat cheltuielile.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Păcală
7.11.2019, 12:34:58

Nu cumva vá e ciudá si regretati cá nu ati participat si voi la orgie?!?!

+4 (8 voturi)
Index 4.2
7.11.2019, 14:55:42

Nicidecum Pr0ste@, dar nu e in regula cand Viktorash si Partidu trambiteaza ca sunt Salvatorii Neamului B0zg0resk, sau chiar ai Europei, iar ei umbla dupa fufe si curbe! Pr0st0v@ni sunt cei ce ii cred!

-4 (8 voturi)
Index 4.2
7.11.2019, 14:56:20

B0zg0ree, inca ceva: marsh ;a voi in Pusta daca nu va comvine in Romania, pricepushi?

-5 (7 voturi)
θρακικός
7.11.2019, 18:23:29

Măi büdös Jankó, pe tot cuprinsul Bazinului Carpatic trăiesc maghiari de milenii, nu contează cum sau numit înainte că tot limba asta vorbeau și cultural la fel erau și panonii și agatirșii și sciții și sarmații și dacii. Ei trăiau și în Câmpia Maghiară dar și între dealurile și munțile Bazinului Carpatic. Herodot a scris cu peste 2400 de ani în urmă că primii sciți au fost agatirșii, scoloții și urogii pe lângă Istru - Tanais și Maris. Urogii și scoloții au fost masa mare de populație de la care provin ungurii și secuii. Aceștia au asimilat în timp elitele și familiile războinicilor agatirși - sarmați - panoni - daci - geți - celți - costoboci - bastarnaci - carpi - roxalani - huni - varohuni - maghiari - iași - pecenegi - uzi și cumani. Toate aceste nume de popoare în realitate nu erau numai niște triburi mici ale unor războinici bogați care au preluat puterea peste populația majoritară, de aceea au dispărut și nu s-a mai auzit de ei după ce au fost total înfrânți! Unii dintre ei cu familiile lor care au scăpat s-au risipit între băștinași, printre urogi - ugori - unguri, iar alții au emigrat, dar baza mare de populație de la care provin maghiarii și o parte mai mică a românilor, au rămas întotdeauna aici!

+1 (5 voturi)
Păcală
7.11.2019, 22:23:01

Semnalizare Ai báut prea mult sau ai fumat un joint si nu te mai poti controla?

0 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (10)