articolul anterior articolul urmator

Ursula von der Leyen şi bolile obositei Europe

5
17 Jul 2019 15:03:23
Deutsche Welle
Ursula Von der Leyen FOTO EPA-EFE
Ursula Von der Leyen FOTO EPA-EFE

5 Comentarii

Lucifer
17.07.2019, 15:24:59

Mda, Europa este bolnavă de-a binelea, nu obosită. Şi se speră că femeile ariene germane- Merkel, Leyen, plus şefa CDU cu nume imposibil-să reinstituie, alături de Macron şi Baba lui, un fel de matriarhat progresist-comunist în Europa. Din fericire, spre norocul nostru, nu vor reuşi. Din nenorocire, orice altă soluţie va duce la o Europă făcută varză, în care orice este posibil. Inclusiv apariţia unor bărbaţi macho ca Hitler, Stalin, Churchill... Doamne fereşte!

-1 (3 voturi)
iosif kiszely
17.07.2019, 16:49:16

D-le Petre Iancu, noua presedinte aleasa in parlamentul UE sper sa fie deosebit fata de un alcolic deghizat in sciatica, in mai multe privinte. In orimul rand are o familie cu sapte copii ceace im da speranta ca va avea un cuvnt de spus in sprijinirea familiei si cresterea natalitatii si in Germania, fara ca cifra demografica sa creasca cu persoane importate, iar tara sa devina Gearabia. Avand in vedere originea Doamnei sper sa nu fie papusa unor cercuri oculte (care propvadiuesc societratea deschisa dar ei se inchid ermetic), sau a unor cercuri asa zise democratice, dar care modifica granitele Europene cu forta (vezi Sarbia in speta Kosovo). Dictatorul Putin spre deosebire de democrati a luat Crimeia printr-un referendum. As continua si cu altele dar ma opresc si va rog D-le Iancu sa meditati si sa refuzati simbria primita de la democrat pentru a deveni un formator de opinii corect si cinstit.

+4 (4 voturi)
1mike
17.07.2019, 17:17:04

Europa nu mai este demult a europenilor, iar dovada o reprezinta negocierile pe sub mese purtate de Macron pentru madam von Layer, care se doreste a fi marele vizionar, marele reformator, cel care va schimba fata Europei. Este o fasaiala tipic franceza care va lasa in urma doar lehamite si un haos european. Europa devine deja o nava care incepe sa se scufunde. Modelul european a functionat pana acum. De azi inainte un alt model ii va lua locul celui vechi. Iar doamna Ursula nu arata precum un "model".

+2 (4 voturi)
Index 4.2
18.07.2019, 00:29:50

Oboseala si bolile UE trebuiesc cautate in menghina USA- Rusia , care nu o slabesc, deoarece urasc faptul ca Europa Noastra e unita si merge inainte fara a se uita inapoi! Mafia ce conduce Rusia si extrema dreapta din USA nu vor sa lase UE sa se dezvolte!

-1 (3 voturi)
Musceleanu
18.07.2019, 03:25:46

Politicxa UE este dominata de o conceptie veche axata pe relatia Berlin- Paris , tari cu mari probleme interne. Birocratia feroce a systemului EC , reguli, peste reguli impiedica dezvoltarea naturala a Europei . Problema immigratiei este o plaga si nu o politica umanitara ...

+1 (1 vot)