Europa

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Veneţia: Doi turişti germani, amendaţi după ce au făcut baie în Canal Grande

1
6 Jun 2020 08:40:29
Autor: News.ro
Canal Grande are o adâncime medie de aproape 5 metri  FOTO Captura video
Canal Grande are o adâncime medie de aproape 5 metri  FOTO Captura video

Doi turişti germani au fost amendaţi la Veneţia cu câte 350 de euro fiecare şi evacuaţi din oraş pentru că au înotat în Canal Grande.

"S-a întâmplat miercuri după-amiază, în jurul orei 3:00. Cei doi bărbaţi s-au dezbrăcat lângă Podul Rialto, lăsându-şi hainele acolo. Ei au sărit în apă şi au înotat, traversând Canal Grande”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei locale pentru CNN.
Canal Grande are o adâncime medie de aproape 5 metri şi este unul dintre cele mai populare atracţii turistice ale oraşului.
Cei doi bărbaţi au fost filmaţi de poliţiştii care patrulează în Veneţia, imaginile fiind apoi prezentate Poliţiei Locale, care i-a amendat pe cei doi cu câte 350 de euro fiecare şi i-a evacuat temporar din oraş.
Amenda pentru cei doi este amenda standard pentru cei care înoată în celebrele canale ale Veneţiei şi nu are legătură cu restricţiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.
Cei doi au fost îndepărtaţi temporar din Veneţia în baza unei reglementări care permite autorităţilor să evacueze o persoană dintr-un oraş, pentru a menţine ordinea publică.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Navrapascu Vasile
6.06.2020, 18:27:46

De cand un astfel de eveniment poate fi o noutate...