Europa

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Momentul terifiant în care un bărbat este pur şi simplu înghiţit de scările rulante

2
13 Aug 2019 14:09:41
Autor: George-Andrei Cristescu

O filmare în care se vede cum un bărbat este înghiţit de scările rulante a stârnit coşmaruri printre cei care au vizionat-o, în cadrul emisiunii „Eaten by an Escalator” de pe postul britanic de televiziune Channel 5.

În episodul de aseară, documentarul a prezentat momente terifiante în care maşinăriile folosite de oameni zi de zi stârnesc haos atunci când nu mai funcţionează corespunzător, scrie Daily Mail.
 
Într-un clip video care prezenta o staţie aglomerată de metrou din Istanbul, Turcia, navetiştii foloseau scările rulante care pe moment nu funcţionau, când, deodată, acestea încept să meargă şi un bărbat cade într-o gaură care se deschide brusc sub picioarele sale. Deşi încearcă din răspunderi să evite să fie înghiţit de scări, bărbatul nu reuşeşte.
 
După aproximativ o oră, acesta este eliberat şi transportat la spital cu răni minore, însă cei care au vizionat filmuleţul au rămas şocaţi.
 
 
„Nimeni nu va mai folosi scările rulante vreodată după ce vede acest program”, a scris un telespectator, în timp ce un altul a menţionat: „Acest filmuleţ este de ajuns ca cineva să prefere scările normale în viitor”.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Silver Long John
14.08.2019, 00:26:38

Altii au patit-o mai rau, cu lifturi care lipseau. Au cazut in gol etaje intregi. Dar astea nu se compara cu ghinionul japonezului care a prins ambele bombardamente atomice, si de la Hiroshima, si de la Nagasaki. Dupa cum exista si minuni de noroc, cum a avut un pasager de pe Titanic cazut in apa si care a fost aspirat printr-un hublou in burta vaporului. Dar in clipa urmatoare explozia unui cazan l-a aruncat din nou afara prin acelasi hublou. Morala: fiti cit mai baftosi in viata. Uneori poate prinde bine.

Galeriu Crestinu
14.08.2019, 01:37:19

Comentariu considerat abuziv.