Europa

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Poliţia Italiană a transportat un rinichi într-un timp record pe o distanţă de 500 de kilometri

10
10 Nov 2020 16:11:59
Autor: George-Andrei Cristescu
Captură Twitter @poliziadistato
Captură Twitter @poliziadistato

Cu ajutorul unui Lamborghini, Poliţia Italiană a transportat un rinichi într-un timp record pentru a salva viaţa unui pacient.

Poliţia Italiană a transportat un rinichi în puţin peste două ore între Padova şi Roma, oraşe situate la 500 de kilometri distanţă între ele.

Provocarea a fost posibilă datorită unui Lamborghini Huracan folosit intenţionat pentru transportul de organe în regim de urgenţă.

Potrivit Poliţiei Italiene, agenţii implicaţi în această misiune au condus cu o viteză medie de 230 de kilometri pe oră, salvând astfel viaţa unui pacient operat în acel moment la Policlinica Gemelli.

„Pentru a salva o viaţă, nu ai nevoie de superputeri. Solidaritatea, tehnologia şi eficienţa pot fi la rândul lor de ajutor”, a scris Poliţia Italiană pe pagina sa de Twitter.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Nicu Covaci
10.11.2020, 16:55:05

Sa ii anunte cineva pe gabori ca intre timp s-a inventat elicopterul si sa isi caute alte pretexte de a se da smecheri pe autostrada. Eventual sa livreze pizza.

+4 (4 voturi)
corect roman
10.11.2020, 17:13:37

Au dus doar un rinichi,ochii si inima n-au incaput in super masina.Daca aveau tinuta de iarna trebuia sa mearga un singur gabor cu manta dar fara caciula.

-1 (1 vot)
Andrei Adrian
10.11.2020, 18:47:35

nu esti nici roman si (mai mult ca evident) nici corect informat: Prelevarea organelor se face de echipe specialiate: Cine decupeaza un rinichi habar n-are despre cum se decupeaza ochiul. Pentru inima trebuie a treia echipa, care are habar de ce n-au celelalte doua. E un pic mai complicat decat la tamplari si fierar-betonisti! In plus, Italia are o particularitate, pe care orice pilot de elicopter ti-o poate explica, chiar daca n-o sa pricepi nimic, ca tu esti aici si "corect" si "roman" desi n-ai de-a face cu nimic din ce spui ca esti. Un postac rus incapabil sa priceapa diferenta intre "Nume" si "Prenume" s-a apucat sa bage batul prin gard, dupa indicatiile de la sefi... iar (daca va uitati pe profil vedeti "cu cine se imprieteneste, ca sa stiti cine este") Slugile Ciumei Rosii au dus PATRU RINICHI (de la doi copii morti) ca transplanteze pe unul de-al vostru! (erau rinichi mici, de copii, trebuiau mai multi)! Ai tupeu sa faci pe moralistul aici?! O ceasca de ceai cu Noviciok nu servesti?!

+6 (8 voturi)
corect roman
10.11.2020, 18:51:35

Andrei Adrian Nu vrei sau nu poti sa intelegi ironia la reclama mascata.Pace si sanatate.

-1 (1 vot)
Radu Mîrcea
10.11.2020, 18:43:19

Reclama Lamboghini

-3 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările