articolul anterior articolul urmator

Vladimir Putin, gata să recurgă la noi acţiuni pentru destabilizarea Europei de Est INFOGRAFIE

43
20 Feb 2018 18:01:06
Autor: Andreea Romanovschi
Vladimir Putin, preşedintele Federaţiei Ruse Foto: EPA
Vladimir Putin, preşedintele Federaţiei Ruse Foto: EPA

43 Comentarii

Mihai Popescu
20.02.2018, 18:13:57

Putin e porc pt. ca aduce razboi iar Trump este baiat bun pt. ca aduce pacea peste tot in lume.

+2 (20 voturi)
Voluntat Solis
20.02.2018, 18:30:36

Eu zic sa se obisnuiasca Occidentul cu o Rusie care nu prea ii mai pasa de figurile occidentale. Epoca cand au pus un betiv Yeltsin, sa le ofere pe tava resursele energetice, s-a dus. Russia isi modernizeaza agresiv armata, ca nu-s prosti sa creada in aburelile occidentale.

+4 (28 voturi)
Iris IRIS
20.02.2018, 18:37:17

Rusia ? USA ? Nu cumva fiecare isi apara propria soarta ? Mai are timp Trump sa ne apere ? Reprezinta Romania pentru Rusia un punct strategic ? Cine va porni razboi impotriva Romaniei ? Andora eventual ... Ma intereseaza pe mine planurile lui Putin precum ce a spus Vasilica la ultimul Congres al PCR. Sa nu mai umblam cu fofarlica si cu facknews. Pa pa pa

+2 (16 voturi)
IonIon Codreanu
20.02.2018, 18:48:16

Războiul din Siria nu-i mare lucru! În orice caz nu probează că are în spate o mare putere! Rusia poate acționa DOAR aproape de frontierele sale, nici într-un caz peste mări și țări... Deci nu poate fi numită ”mare putere” și cred cu convingere că este conștientă de asta! O țară cu 140 milioane de locuitori pur și simplu nu mai poate astăzi aspira la un așa loc! Și apoi, poziția de ”mare putere” nu cred că mai are viitor în lume. Contează calitatea și cantitatea producției industriale, științifice. Într-o lume care vrea tot mai mult EGALITATE indiferent de mărime, competiția CINSTITĂ va impune treptat alte relații între state!

-1 (9 voturi)
Jean Maurer
20.02.2018, 19:18:07

IonIon Codreanu, credeti ca exista un concurs intre tari cu potential militar ridicat, in care castiga tara care poate duce razboaie cat mai departe de frontierele sale ? Adica ia titlul de "mare putere" ? Razboiul din Siria, nu ca "nu-i mare lucru", este un foarte mare lucru, in primul pentru ca este razboi si in razboi mor multi oameni nevinovati. Apoi, acest razboi genereaza migratia populatiei autohtone catre Europa, si multe altele ! Vorbim de inarmare si razboi. Ce intelegeti prin competitie CINSTITA ? "EGALITATE indiferent de marime" ...... ?????? Egalitatea intre tari se evalueaza in general dupa putere (nu numai militara). Iar puterea depinde printre altele si de marimea tarii, evident insa nu exclusiv.

+6 (10 voturi)