Europa

articolul anterior articolul urmator

Manipulare de manual. Vocea Rusiei: liderii ucraineni au minţile controlate de CIA prin scientologii americani

56
1 May 2014 17:25:00
Autor: Elena Dumitru
Arseni Iaţeniuk, premierul interimar al Ucrainei, este „interesat de scientologie, iar despre scientologi se ştie că, din 1994, colaborează cu CIA”, spune un „activist ruso-american anti-cult” citat de Vocea Rusiei
Arseni Iaţeniuk, premierul interimar al Ucrainei, este „interesat de scientologie, iar despre scientologi se ştie că, din 1994, colaborează cu CIA”, spune un „activist ruso-american anti-cult” citat de Vocea Rusiei

Războiul psihologic pe care Rusia îl poartă cu Occidentul a intrat într-o nouă fază miercuri, când organizaţia de presă Vocea Rusiei a acuzat scientologicii americani că îl controlează psihic pe Arseni Iaţeniuk, premierul interimar al Ucrainei.

„Turcinov, preşedintele interimar al Ucrainei, este un pastor baptist cu legături cu grupul religios neopenticostal. Despre premierul interimar Iaţeniuk se spune că aparţine mişcării scientologice. Greco-catolicii au fost prezenţi în număr ridicat în Maidan şi au jucat un rol important alături de alte aşa-numite mişcări religioase. Cum se face că toate aceste grupări religioase diferite urmăresc accelaşi obiectiv politic?”, se întreabă ruşii.  
 
Într-un material bazat pe un interviu cu Alexander Dvorkin, „activist anti-cult ruso-american”, Vocea Rusiei, organizaţie de presă finanţată de Kremlin, explică modul în care Agenţia Centrală de Informaţii (CIA) din SUA este, de fapt, păpuşarul din umbră al crizei din Ucraina. 
 
„Faptul că scientologii cooperează strâns cu CIA încă din 1994 nu este un secret. Departamentul de Stat al SUA face lobby pentru interesele scientologiei în ţări din întreaga lume. Iar scientologii, aparent, împărtăşesc Agenţiei informaţiile pe care le strâng. Asta înseamnă, cel puţin în cazul lui Iaţeniuk, că ar putea fi controlat de CIA”, spune Dvorkin. 
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

56 Comentarii

radu bradeanu
1.05.2014, 17:46:15

Oare au simțul penibilului rusnacii/S-au uitat prea mult la filme S.F.?Ha,Ha,ce caraghioși,dar nu e de mirareHi,Hi,

0 (28 voturi)
leonardo lascar
1.05.2014, 18:06:45

"Oare au simtul penibilului rusnacii?" Dar romanii oare il au?!! Sau macar simtul umorului?!!

+3 (25 voturi)
IonIon Codreanu
1.05.2014, 17:58:22

Pănă la urmă cei doi sunt niște nulități. N-au nici o idee valabilă de redresare a țării! Niște Bulă, amândoi.

+1 (11 voturi)
leonardo lascar
1.05.2014, 17:58:25

E clar ça si romanii influenteaza deciziile Kievului prin telepatia d-lui Voiculescu...hi hi:))))))))))))

+2 (10 voturi)
Traian Lalescu
1.05.2014, 18:09:34

Manipulare mai mare ca Hollywood, CNN. FOX, NBC etc nimeni nu a produs vreodata in istorie; este ceva de dimensiuni peste "MEGA"; ca un mic "hobby", mi'a placut sa monitorizez reactia presei la diverse evenimente, sa sa descifrez mesajele mai mult sau mai putin discrete a unui film ( vezi mizeria de "Independence Day" de pilda). Si in 30 de ani am fost in masura sa constat cate ceva. E rau de tot oameni buni; Inainte ca Romania sa inceapa a'si turna cantitati imense de cenusa pe cap, admitand si 'crime" ce nu le'a produs, renuntand la eroi si la Istorie, eram prezentati in presa de aici, stiti cum ??? ....Mai interesati'va . Era cam asa: daca era un domeniu in care eram buni 70% si rai 30%- pe ecrane sau in presa OBLIGATORIU aparea acel 30%. Acum evident, nu mai arunca cu excremente, si rar cand ne prezinta-a devenit subit frumosi.

+8 (18 voturi)

Vezi toate comentariile (56)

Modifică Setările