FP Romania

articolul anterior articolul urmator

Petre OECD & Consiliul Nordic Munteanu

2
7 Mar 2013 14:18:11
Petre Munteanu

O mulţime de indignaţi de catifea îşi afişează pe facebook numele dupa tiparul "Maria/ Ion Schengen Gheorghe". Mai multă creativitate e posibilă.

 

De data asta are mare dreptate preşedintele Băsescu când arată pe hartă că intrarea în Schengen ar obliga puterile UE să-şi apere frontiera estică în România.

Cel mai bun comentariu despre ce nu ştie ministrul Corlăţean că este obligat să facă l-a comis Doru Buşcu, în Caţavencii.

Unele impuneri euro-atlantice ne-au scos din hazna piciorul politic, dar mai au mult de tras de noi - după cum alte impuneri occidentale ni-l vâră tot mai adânc pe cel economic; oh, da! 

Pentru detalii asupra efectului pozitiv al colonizării post-decembriste (a instituţiilor româneşti de către cele vestice), se poate reciti (şi reciti, şi reciti...) ce i-a scăpat politicianului de tranziţie Cristian Diaconescu în marja unui interviu pentru Adevărul.

În rest, că tot nu mai avem un proiect naţional, iar Schengen e prea mic pentru România, să ne propunem calificarea pentru OECD - şi chiar să devenim o ţară nordică.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Ciprian Apetrei
7.03.2013, 15:47:15

Trei link-uri spre articolele altora, plus cateva randuri, putine, prin ele, asta sa fie un articol original?

+1 (1 vot)
vecina deblog
7.03.2013, 21:31:58

De Ion Pactul de la Varsovia Iliescu ai auzit?

+1 (1 vot)
Modifică Setările