articolul anterior articolul urmator

Cine va fi Cavalerul Apocalipsei nucleare?

49
12 Aug 2017 09:08:27
Cristian Unteanu

49 Comentarii

Stef Ros
12.08.2017, 09:28:32

Suntem lipsiti de resurse, imbatraniti si nu avem o solutii pe termen lung. Puteti sa imi dati stergeti cometariul dar: Avem nevoie de un razboi global si avem nevoie sa il castigam. Supravietuieste cel care poate.

-4 (16 voturi)
Lucifer
12.08.2017, 09:30:22

Nu va fi nicio Apocalipsă mondială.Haida,de!Din cauza Coreei de Nord?Păi care ar fi marele interes în această cauză?Dacă credeţi că iresponsabilitatea lui Kim Jong-Un este suficientă,vă înşelaţi.În Coreea de Nord există şi oameni întregi la cap,este mult mai uşor să-l elimine pe "purceluşul atomic" decât să se autodistrugă aruncând bombe atomice aiurea.Cred că Trump forţează lucrurile aiurea.

+2 (6 voturi)
bob
12.08.2017, 09:50:52

In primul rand termenul Apocalipsa nu inseamna vreo conflagratie mondiala, ci descopererire sau revelatie, iar rachetele cubaneze erau de fapt rusesti si urmau sa fie amplasate in Cuba. Ca vorbeam de Apocalipsa(descoperire). Dar...descoperire a ce? A evenimentelor finale a acestui pamant asa cum il cunoastem acum, cu suferinte,dureri,lupte, moarte. Lucifer, aici de față pe net, incearca sa ne linisteasca,sane adoarma si sa ne mintim singuri ca totul va fi bine indiferent de ceea ce vom face. Dar oare nu a facut el asta de la bun inceput? "Hotarat ca nu veti muri" ii spunea Evei in Eden. Isus spune in Apocalipsa lui Ioan(Descoperirea) "Iata,Eu vin curand" si "Vegheati". Lucifer spune, stati linistiti, nu va fi nimic, dormiti linistiti! Fara sa stim, traim ultimele evenimente ale acestei lumi pline de amar inaintea revenirii cu putere si glorie a Domnului Isus Hristos pe norii cerului asa cum a promis. Vor fi un cer nou si un pamant nou, unde durerea si moartea nu vor mai fi, un loc pregatit pentru toti cei ce si au pus increderea si speranta in El, Rascumparatorul lumii. Inainte de asta, Lucifer, inselatorul lumii, va incerca intr un ultim asalt sa conduca omenirea in prapastia pierzarii, iar toti cei ce nu s au pregatit,n au vegheat,nu si au pus increderea in Hristos vor fi inselati si pierduti. Nu o spun cu rautate, ci cu regret si compasiune. Variantele? Razvratirea,rautatea,razbunarea si o disparitie eterna. Sau, increderea in Hristos, vegherea,dragostea,pocainta si cercetarea inimii si o viata vesnica, fericita in compania Lui,Cel ce te a rascumparat. Tu...ce alegi? Alege acum,prieten drag,fiindca timpul e pe sfarsite.

-4 (10 voturi)
Volus Solus
12.08.2017, 10:07:57

Eu in nici un caz nu aleg delirul fals mesianic al neo-protestantilor amerikhanieni, mai "bob".

+3 (7 voturi)
Volus Solus
12.08.2017, 09:56:55

Cum cine? Za amerikhanians, but of course. Ca de aia e tara - manifest destiny - Amerikhanii e tare Are multa valoare Tat' lumea stie Ca ei n-o sa mai fie!

+2 (8 voturi)