articolul anterior articolul urmator

Comunicarea în război: cum menţine un Guvern susţinerea pentru un „război lung“ sau bătălia pentru „ştirile bune“

7
29 Aug 2017 11:32:14
LARICS
FOTO Wikipedia
FOTO Wikipedia

7 Comentarii

Lucifer
29.08.2017, 11:50:26

Deci,SUNTEM în RĂZBOI!Că este doar război soft,informaţional sau hibrid situaţia este aceeaşi:SUNTEM ÎN RĂZBOI! Iar dl Chifu ne pregăteşte pentru asta.Numai că CINE NE PREGĂTEŞTE pentru (auto)întrebarea:Noi,cetăţenii,suntem motivaţi de a ne apăra ţara şi statul?Ştim,vrem şi putem cum să ne apărăm ţara?Sunt întrebări tulburătoare.Eu zic că trebuie să ne pregătim de război....

-1 (1 vot)
turbatu
29.08.2017, 16:43:33

Si eu zic la fel, trebuie sa ne pregatim cu rusii de razboi ca aia vor veni sa ne anexeze. Intrebarea e cand. Ca de venit, vor veni.

-1 (1 vot)
. tarabostess
29.08.2017, 12:26:10

Bla, bla , bla. Cum mentine guevrnul...etc? Prin inrolare obligatorie. In rest, povesti scrise cu un alt tip de limbaj de lemn. Auzi: "presiunea faţă de decidenţi pentru a altera decizia ce provine din evaluarea nudă a realităţii".

+3 (3 voturi)
albu gaby
29.08.2017, 19:52:48

Intocmai! Chiar ma intrebam, articolul face comva o recenzie la vreun film porno, cu toate acele realitati nude?! Ca sa nu luam de la ... antichitate, Hitler avea un minister al propagandei cu Goebbels in frunte, America mai are si astazi Europa Libera pe linga cnn, britanicii au bbc, rusii rt sau sputnic, iar Romania Adevarul! Deci, care-i stirea?!

-1 (1 vot)
Sorin Muncaciu
30.08.2017, 05:26:51

Domnilor de la LARICS, domn'le nu va mai luați după domnul Chifu si sa va apucați sa publicați articole , precum cel de fata, Intitulat : Sa batem câmpii cu domnul Chifu!! Domn'le legislația americană interzicea propaganda guvernamentală , inclusiv Pentagonul, CIA sau State Department , in interiorul Statelor Unite. Este vornba de Smith Mundt Act din 1948. De aceea au existat proteste la războiul din Vietnam, deoarece Pentagonul si State Department nu putea face propaganda pe fata! De aceea au recurs la acțiunea subversiva , ilegală "The Mockingbird bird" prin care plăteau cu bani jurnaliștii MASS media sa facă propaganda războiului. Mai mult, s-a restrâns si capacitatea de propaganda externa care , după război a fost activa Vocea Americii si Europa liberă, prin Foreign relation Authorisation Act din 1987. Broadcasting Board of Governors a fost creiatia Smith Mundt Act. Abea in 2012, administrația Obama a abolit practic Smith Mundf Act prin votarea de catre Congres a NDAA prin amendamentul 114 , " The Smith Mundt Modernization Act" care la secțiunea 501 (a) permite The Secretary of The State Department si Broadcasting Board of Governors sa disemineze informația care pana atunci, 2012, era destinată străinilor , sa fie " diseminată" si publicului american. Astfel s-a deschis poarta larga ca cetățenii americani sa devină obiectul manipulărilor Pentagonului, CIA , State Department , pe fata , in sustinearea agendei imperialiste a oligarhiei americane. Propaganda si retorica este conceputa de tehnocrații fundațiilor, Ford, Carnegie, CFR, Trilateral Commission , de think tancurile neoconilor si , așa zișilor , conservatori li liberalii democrați care fac jocurile complexului militar industrial sub "conducerea înțeleapta " a Deep State!! Toate evenimentele cruciale de după război: asasinarea lui Kennedy , 9/11 au fost investigate de Comisii ale Congresului care au ascuns adevarul, propaganda MSM si a administrațiilor americane au făcut ca rapoartele aberante ale Comisiilor sa nu poată fi combătute de cetățenii americani! Propaganda guvernamentală si a MSM a creiat un gagaland preluat de MASS media occidentala , un narativ aberant susținut si pe posturile de televiziune romanești, domnii Chifu, Fota, Petrescu , CTP , NEAMȚU,etc.etc fiind campioni, in lipsa unei opoziții documentate si la obiect!! Domnule Chifu , va stau la dispoziție oricând pentru o discuție directa pe orice post de televiziune doriți! Chiar m-am saturat de aberațiile din articole,precum cel de fata!!

+1 (1 vot)