În lume

articolul anterior articolul urmator

Dubaiul va construi cel mai mare port de agrement din Orientul Mijlociu

3
3 Jan 2017 18:06:02
Autor: Andreea Romanovschi
Foto: Twitter @DXBMediaOffice
Foto: Twitter @DXBMediaOffice

Emiratul Dubai a dezvăluit luni un nou megaproiect turistic, ce prevede construirea celui mai mare port de agrement din Orientul Mijlociu, care va avea aproximativ 1.400 de locuri de acostare pentru iahturi de lux, relevă AFP.

„Dubai Harbour“  va include, de asemenea, o un port de îmbarcare pentru croaziere şi un terminal ce va putea găzdui 6.000 de pasageri simultan, a anunţat guvernul într-un comunicat.
 
Dubaiul, unde se află deja deja cel mai înalt turn din lume, Burj Khalifa, a precizat că principala clădire a acestui nou proiect va fi un turn de 135 de metri, „Dubai Lighthouse“ (farul din Dubai), dotat cu un hotel şi un loc de observare.
 
Acest port de agrement va creşte la 4.400 capacitatea totală de primire a iahturilor din emirat, potrivit comunicatului. Acesta va fi construit în cartierul de lux Dubai Marina, aproape de o mare insulă artificială în formă de palmier.
 
Oraşul-stat s-a plasat de mulţi ani ca o destinaţie de turism şi afaceri între Europa şi Asia, datorită investiţiilor uriaşe în malluri şi reşedinţe de lux. În 2015, Dubaiul a atras 14,2 milioane de turişti.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Adrian Dinu
3.01.2017, 21:29:03

Si eu care credeam ca ansamblul din foto este pentru refugiati.

Iris IRIS
4.01.2017, 07:35:22

V intreb boieri Dumneavoastra : de ce eu trebuie sa dau bani pentru intretinerea refugiatilor musulmani cand Dubaiul isi construieste castele etajate pe insule etajate ? Dubaiul este musulman ? este, imigrantii din Europa (peste 3 milioane basca 8 milioane turcii din Gemania , basca 4 milioane musulmani din Franta etc etc ) sunt musulmani ? sunt si iata ca sosesc la intrebarea capitala : de ce nu-i ajuta Dubaiul pe refugiatii musulmani sau Omanul unde cand mergi pe strada - este pavata cu safire si diamante ? Da se poate ? Stiti unde astazi musulmanii se distreaza : Zell am See sau Kaprun , Garmisch Partenkirchen - pai la Garmisch Partenkirche si-a cumparat unul dintre cele mai frumoase palate seful de stat al Omanului - de ce nu da acesti bani sirienilor si trebuie sa dau eu care nu am nici in clin nici in maneca cu musulmanii ??? Raspundeti boieri Dumneavoastra !

Mister Wise
3.01.2017, 22:55:23

Dubaiul = Noul Babilon, simbol al arogantei oamenilor impotriva lui Dumnezeu.

Modifică Setările