În lume

articolul anterior articolul urmator

Femeie arsă de vie în grădină, în timp ce copiii erau în casă

0
20 Apr 2021 12:38:22
Autor: Maria Ţaga
La jumătatea după-amiezii, un echipaj SES din Southport s-a alăturat poliţiei pentru a cerceta în jurul cartierului pentru orice dovadă lăsată în urmă de presupusul infractor.
La jumătatea după-amiezii, un echipaj SES din Southport s-a alăturat poliţiei pentru a cerceta în jurul cartierului pentru orice dovadă lăsată în urmă de presupusul infractor.

O femeie din Australia a fost găsită moartă, cu arsuri pe corp, în grădina casei sale. Tânăra a fost identificată ca fiind mamă a trei copii. La scurt timp, oamenii legii au identificat un principal suspect, un bărbat de 35 de ani în apropiere, semiconştient, cu arsuri pe mâini şi căile respiratorii.

Poliţiştii australieni au fost chemaţi la faţa locului, marţi dimineaţa, în jurul orei 6.40 dimineaţa. Au izolat zona şi au început să ia declaraţii de la vecini pentru a afla dacă au văzut ceva, transmite observatornews.ro.

La scurt timp, oamenii legii au identificat un principal suspect, un bărbat de 35 de ani în apropiere, semi-conştient, cu arsuri pe mâini şi căile respiratorii.

În prezent, el se află în custodia poliţiei, la Gold Coast University Hospital, unde anchetatorii aşteaptă ca el să îşi revină pentru a putea să-l chestioneze.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru crimă şi vor cerceta dacă bărbatul a aprins focul care a ucis-o pe femeie. În casa din apropierea locului în care a fost găsit cadavrul ars al lui Kate Wilkinson erau trei copii mici cu vârste sub nouă ani. Se crede că se aflau în casă când a avut loc incidentul. Toţi sunt în siguranţă.

Inspectorul Chris Ahern de la Poliţia Gold Coast a declarat că bărbatul de 35 de ani se află într-o stare gravă sub paza poliţiei în spital, cu arsuri la mâini şi posibile arsuri pe căile respiratorii.

„Una dintre pistele de anchetă este persoana de sex masculin localizată, se ştie că a fost într-o relaţie anterioară cu persoana decedată. Examenul criminalistic va dura ceva timp. Ar putea exista alte dovezi care au rămas la locul faptei. Intenţia noastră este să blocăm acea zonă şi să stabilim (dacă va fi cazul). Credem că are o legătură cu acea casă”, a spus inspectorul Ahearn.

Poliţiştii tratează incidentul ca pe o crimă şi nu au alţi suspecţi. Ei investighează dacă au existat apeluri de violenţă domestică în casă în trecut.

Fred Davies, care locuieşte pe aceeaşi stradă de 20 de ani, a declarat pentru Courier Mail că situaţia este „destul de traumatică”. „Când trăieşti într-o zonă mult timp, aşa ca noi, ne cunoaştem cu toţii, habar n-am cine este, ce s-a întâmplat, dar să văd atât de mulţi poliţişti aici, categoric s-a întâmplat ceva destul de traumatic”, a spus el.

 Sora femeii, Natalie, a organizat o strângere de fonduri, cerând ajutor pentru a putea plăti înmormântarea „frumosului său înger”.

„Din păcate, Kelly a murit ... încercăm să strângem bani pentru a plăti înmormântarea, şcolarizarea copiilor şi toate celelalte costuri”, a scris ea pe pagină.

Astfel, s-au strâns donaţii în valoare totală de peste 3.000 de dolari, la doar câteva minute după ce a fost postat mesajul.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările