În lume

articolul anterior articolul urmator

FOTO VIDEO Atentat la Ierusalim: un mort, 30 de răniţi

0
23 Mar 2011 15:27:21
Autor: adevarul

Cel puţin 30 de oameni au fost răniţi miercuri, la prânz, după ce o bombă a explodat lângă principala autogară din Ierusalim, în centrul oraşului.

UPDATE 18.49 MAE condamnă "cu fermitate" atentatul terorist comis la Ierusalim şi precizează că ambasada de la Tel Aviv menţine contactul cu autorităţile israeliene pentru a verifica dacă printre victime se află şi cetăţeni români.

UPDATE 17.37 O femeie (59 de ani) a murit, au anunţat medicii citaţi de Jerusalem Post.

UPDATE 17.01 Bilanţ nou: 31 de răniţi, din care patru au răni foarte grave.

UPDATE 17.00 Poliţia a închis toate intrările în Ierusalim.

UPDATE 16.56 Galerie foto de la locul atentatului

UPDATE 16.40 Poliţia israeliană a spus că explozia este un "atac terorist".

UPDATE 16.13 Bomba a fost ascunsă într-o geantă, a spus ministrul israelian pentru securitate internă

UPDATE 16.00 O jurnalistă AFP a văzut victime întinse la pământ şi acoperite cu sânge. Autobuzul vizat de explozie pleca spre o colonie israeliană din Cisiordania.


Sursă: npr.org

Mai multe ambulanţe s-au deplasat la faţa locului, iar persoanele căzute la pământ au fost luate cu targa. Nu este cunoscut numărul victimelor şi nu se ştie dacă este vorba de un atac kamikaze. Explozia s-a produs în faţa unui centru de conferinţe, care se află în faţa gării centrale din Ierusalim. Intrarea în oraş a fost închisă.

Poliţia a anunţat că o bombă a explodat lângă un autobuz al liniei 74, fiind rănite cel puţin 25 de persoane, dintre care patru sunt în stare gravă. Potrivit anchetatorilor, dispozitivul exploziv fusese amplasat pe un stâlp din autogară, iar deflagraţia s-a produs în momentul în care se apropiase un autobuz.


0 Comentarii

Modifică Setările