În lume

articolul anterior articolul urmator

Interceptări: fetele de la “bunga-bunga” au primit bani şi apartamente de la Berlusconi

0
25 Apr 2012 21:02:57
Autor: adevarul

"Fetiţele" de la petrecerile lui Berlusconi nu au făcut spectacol gratuit; au primit sume considerabile, apartamente, ajutoare pentru carieră, reiese din documentele publicate de tribunal.

Fotomodelele sau actriţele în devenire erau nerăbdătoare să stoarcă pe cât de mulţi bani şi favoruri puteau de la fostul premier italian, relatează "The Telegraph". Erau la fel de dispuse să accepte şi "raccomandazioni" - nişte referinţe favorabile de la premier care să le dea un "mic" impuls în cariera în showbusiness. Bineîneţeles, prin intermediul televiziunilor ce formează imperiul său mediatic, Mediaset.

Procurorii din Milano au înregistrat conversaţii telefonice între Silvio Berlusconi (75 de ani) şi peste 30 de femei care au participat la petrecerile "bunga-bunga". Intectările sunt elementul forte împotriva fostului premier în procesul în care este acuzat de abuz de putere şi că a plătit o prostituată minoră (Ruby). "Il Cavaliere" a negat acuzaţiile.

Într-una din înregistrările citate, făcută în septembrie 2010, Marysthelle Polanco, un fotomodel de origine dominicană, l-a sunat pe Berlusconi şi i-a cerut să îi dea un apartament mai mare. Ca multe alte protagoniste, locuia într-un complex rezidenţial din Milano, iar chiria era plătită de fostul premier. În aceeaşi conversaţie, tânăra i-a cerut lui Berlusconi şi să îi asigure o expunere mai mare într-un show tv popular - Colorado Cafe. Berlusconi a fost de acord să o ajute, apoi a întrebat-o dacă va veni la o petrecere ce avea loc în seara convorbirii la locuinţa sa din afara oraşului Milano. "În seara asta vei dansa, corect?", a întrebat el, potrivit transcriptului publicat de cotidianul "La Repubblica".

O altă amatoare de "bunga-bunga" - Barbara Faggioli - a fost interceptată când îl ruga pe Berlusconi să o ajute cu părinţii săi, care au datorii de 300.000 de euro.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările