În lume

articolul anterior articolul urmator

Islamizare prin migrare. „Jur pe Allah că doar pentru acest ţel am venit aici“ VIDEO

92
22 Dec 2015 19:45:00
Autor: Andreea Romanovschi
Migrant sirian vorbind despre islamizare
Migrant sirian vorbind despre islamizare

Un musulman de origine siriană care a intrat anul acesta în Europa profitând de valul de refugiaţi care aveau ca destinaţie Germania a admis, într-un interviu acordat unui post arab de televiziune, că scopul său nu a fost să fugă din calea războiului sau să scape de teroarea instituită de gruparea jihadistă Statul Islamic (ISIS).

Ţelul său a fost şi rămâne cu totul altul: „islamizarea“ Europei prin convertirea cetăţenilor ei la islam.
 
Bărbatul se declară oricând gata „să-şi vândă ţara“ şi „chiar părinţii“ pentru a atinge „paradisul“, convertind europeni la islam, care, la rândul lor, îi vor „islamiza“ pe alţii.
 
„Jur pe Allah că doar pentru acest ţel am venit aici. Am observat că sunt curioşi şi dispuşi să cunoască islamul prin noi“, a adăugat bărbatul.
 
Conceptul de „Hijrah“ sau „jihad prin emigrare“, notează infowars.com, se referă la răspândirea islamului pe noi teritorii, la această idee făcându-se referire inclusiv în Coran.
 
Declaraţia făcută de migrantul sirian vine în contextul în care, în ultima perioadă, mai mulţi islamişti au vorbit explicit despre folosirea migraţiei în masă a musulmanilor în Europa ca mijloc pentru înlocuirea creştinismului cu islamismul.
 
Într-un discurs rostit la moscheea Al-Aqsa din Ierusalim, imamul Sheikh Muhammad Ayed a afirmat că „Europa a devenit bătrână şi decrepită şi are nevoie de o revigorare umană“, îndemnându-i pe migranţii musulmani să aibă copii cu cetăţeni europeni, după care să le „cucerească ţările“.
 
Acest gen de afirmaţii alimentează puternic temerile legate de valul de refugiaţi care a lovit în acest an Europa şi care a dus la disensiuni puternice între statele membre UE, unele nefiind de acord cu politica uşilor deschise promovată de cancelarul german, Angela Merkel.
 
Organizaţia Internaţională pentru Migraţii a anunţat marţi că numărul refugiaţilor care au ajuns anul acesta în Europa a depăşit pragul de un milion, ajungând, potrivit datelor înregistrate până la 21 decembrie, la 1.005.504. În majoritatea cazurilor este vorba despre persoane care sunt originare din Siria, Irak şi Afganistan, ţări măcinate de conflicte.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

92 Comentarii

Mandrean Paul
22.12.2015, 20:02:11

Sincer sa fiu, nu mi-as dori ca in Romania sa vad moschei cu imami imbuibati sau sa-i aud pe muezini strigand la gloata din minarete. Il prefer de 1000 de ori pe "Patriarch Daniel of Romania".

+21 (27 voturi)
marius cristian
22.12.2015, 20:12:01

fara comentarii , este exact ceea ce am afirmat in toate comentariile mele de pana acum , cand m-am ales cu epitete de xenofob , rasist , crestin fundamentalist , etc. , din partea unor prost-aci de serviciu sau creiere spalate cu samponul corectitudinii politice aberante... pe pariu ca orice ar transpira in acest sens , al islamizarii prin colonizare , in presa de main-stream , nu se va schimba nimic in domeniul cotelor permanente obligatorii de barbari musulmani?! intrebarea este : de cand reprezinta politicienii europeni bruxellizati coloana a 5-a a integrismului islamic?! da-ti-va singuri raspunsul...

+18 (24 voturi)
Adrian Dinu
22.12.2015, 20:20:03

Nu islamizati toata Europa. Cineva trebuie sa mai si munceasca!!!

+20 (20 voturi)
Stefanescu Marian
22.12.2015, 20:23:34

Cum scăpăm de ăștia? Oare,Merkel o fi trecut la islamism?Numai așa se poate explica gestul ei de a-i chema în Germania și apoi să-i împrăștie prin toată Europa.

+12 (14 voturi)
Nikola
22.12.2015, 20:28:12

Mesaj abuziv,mesaj abuziv,mesaj abuziv,mese.......

-8 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (92)

Modifică Setările