articolul anterior articolul urmator

Macron încheie contracte în valoare de peste zece miliarde de euro în Qatar

4
7 Dec 2017 17:52:37
Autor: News.ro
Emmanuel Macron, preşedintele Franţei Foto: EPA
Emmanuel Macron, preşedintele Franţei Foto: EPA

4 Comentarii

Necula Mario
7.12.2017, 19:52:28

Qatar , este aliata Persiei , care este aliata Rusiei...care este aliata maoistilor , care sprijina nord coreenii ...Intre timp adolescentul din Paris lupta ptr. pace, dezarmare si liniste pe glob...Numai trogloditul periculos Trump este un pericol la pacea Lumii, ptr. ca il antagonizeaza pe Tzarul Putin cel Viril , pe maoisti , pe norkis, pe mulahi din Teheran,, pe palestinieni din Gaza , , pe wahabistii di Arabia Saudita, pe papa de la Vatican , pe babele din Londra si Germania, pe capetele Tuguiate din Bruxeless , pe, mexicanii ilegali, pe Patriotii Mioriticii , pe Stanga Americana si mondiala , pe Complexul Industrial Mediatic, etc.,etc...Trump e Rau ...Macron e Bun...

-1 (1 vot)
_wakki m
8.12.2017, 00:25:24

nu se poate tavariși, ați înțeles greșit cum să cumpere cineva Rafale când există pe lume tractoare zburătoare suhoi ?

-1 (1 vot)
M Costi
8.12.2017, 05:44:15

"..contracte în valoare de peste zece miliarde de euro în vederea achiziţionării a cel puţin 12 avioane de luptă de tip Rafale şi a 50 de avioane de tip Airbus A321, în cadrul unei vizite a preşedintelui francez Emmanuel Macron .." !?! In contrast , presedintele nostru , dl Iohannis , cate contracte de export pt firmele romanesti a facilitat , cu ce rezultate economice s-a ales Romania ca urmare a vizitelor externe ale lui Iohannis ? Pai...înafara ca a promis lui Trump ca Romania va creste cheltuielile de inarmare si ca vom cumpara din SUA avioane si rachete , nimic ...! ( sigur , vom mai cumpara transportoare blindate din Germania si Elvetia... !)

M Costi
8.12.2017, 05:51:36

P.S. De la fostul presedinte Iliescu încoace , nici un alt fost sau actual presedinte al Romaniei nu mai obisnuieste sa includa in delegatiile externe oameni de afaceri romani ! Asa cum procedeaza presedintii si prim-ministrii marilor puteri economice ale Lumii Constantinescu , Basescu si ,acum , Iohannis n-au intreprins nimic pt a ajuta firmele romanesti sa exporte in Lume , fiind mai interesati de promovarea propriilor imagini si de "exportul" luptelor politice interne in mas media internationala .