În lume

articolul anterior articolul urmator

Mesajele cutremurătoare ale familiei mormonilor americani ucişi în Mexic

1
8 Nov 2019 18:13:55
Autor: George-Andrei Cristescu

În orele care au urmat uciderii brutale a trei mame şi şase copii, pe un drum din nordul Mexicului, membrii familiei pot fi auziţi încercând să înţeleagă ceea ce s-a întâmplat, în mai multe mesaje audio cutremurătoare, scrie CNN.

„Doamne, rugaţi-vă cu toţii!”, a spus într-un grup de discuţii un membru al familiei care era în Mexic la acea vreme, Kendra Lee Miller. „Maşina mamei mele a sărit în aer, pe deal. Vă rog rugaţi-vă cu toţii”.
 
Vehiculele călătoreau între statele mexicane Sonora şi Chihuahua, atunci când membri ai unui grup criminal, foarte posibil un cartel de droguri, au deschis focul asupra lor în două locaţii separate. Cel puţin unul dintre vehicule a luat foc.
 
„Nita şi copiii ei nu mai sunt”, a spus Miller despre cumnata ei, Rhonita Marie Miller. „Au ars înăuntrul maşinii. Unchiul Jeffrey a verificat, a numărat cinci trupuri. Oasele lor sunt are. Corpurile lor sunt carbonizate. Doamne, ajută-ne!”
 
Rhonita Marie Miller, în vârstă de 30 de ani, mergea, împreună cu unii dintre copiii săi către Arizona, pentru a-l lua pe soţul ei, Howard, care lucra în SUA, potrivit rudelor.
 
O altă membră a familiei, Dawna Ray Langford, de 43 de ani, conducea o a doua maşină, cu doar câţiva kilometri în faţa Rhonitei, pentru a-şi vizita familia din Chihuahua. Alături de ea erau nouă copii. Femeia a fost împuşcată mortal. La fel şi doi dintre copiii ei, de 11, respectiv 2 ani.
 
„Mătuşa Dawna, cu copiii ei, Nita, cu gemenii şi Christina şi copilul ei - nu avem nicio veste de la ei”, se poate auzi în conversaţia audio.
 
Din fericire, opt copii au reuşit să scape cu viaţă. Unul dintre ei, deşi împuşcat, a mers 22 de kilometri, timp de şase ore, ca să dea alerta în legătură cu cele întâmplate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Smeritu Pahomie
8.11.2019, 20:20:27

...si cand te gandesti ca Mexicul e tara crestina catolica ......dar ce sa mai vorbim....cand si noi romanii ortodocsi nu suntem departe....ba din contra ...chiar "fruntasi" ....cand privim in urma la torturile si crimele din beciurile securitatii.....si 1000 ale lui ILIESCU, GELU VOICAN, Magureanu, etc....si care nu se prescriu conform CEDO.....dar procurorii criminali tot-i lasa in libertate sa ne sfideze in fata.....