articolul anterior articolul urmator

Nouă destinaţie turistică în Israel şi în istoria lumii: „Înălţimile Trump“

17
17 Jun 2019 10:59:03
Cristian Unteanu

17 Comentarii

gmbplay
17.06.2019, 12:26:10

Poate cineva sa-i opresca pe evrei sa faca ziduri ,asezari , puncte de trecere ? Nu .

+3 (5 voturi)
Vanatorul/d.c.
17.06.2019, 13:04:46

”Preşedintele SUA are de ce să fie pe deplin mulţumit, acum când îşi lansează, în Florida, în The Village, orăşelul special construit pentru pensionarii de lux” Cu onor, sa traiti dom Unteanu, dar ai cam dat-o bara aici..! Cu ajutorul nuantei peiorative pe care ai strecurat-o in text cand ai adus vorba de ”pensionarii de lux” din SUA iti poti face cativa fani printre babuinizatii anti-americani si pro-arabi, dar in niciun caz printre oamenii intregi la minte si cu ea la purtator, oameni care stiu foarte bine ca ”pensionarii de lux” din SUA, n-au nici in clin si nici in mânecă cu pensionarii de lux din Romania, si asta pentru simplu fapt ca majoritatea celor din SUA au lucrat in sectorul privat si au cotizat sute de miliarde de dolari, deci nicidecum nu au fost bugetari precum 99,99% din pensionarii de lux ai Romaniei, unii chiar ”piese de baza” in regimul represiv comunist, gen sobolanul rosu Augustin Lazar, procuror ceausist (aproape 30 000 de lei pensie..moca). In rest e ..bine..! Va perpeliti de mi-e mai mare dragul..! Va ..face Trump cum vrea el, si cand vrea el, pe toti anti-americanii, pro-arabii , putinisto-merkalistii si globalistii neo-marxisti..! Bravo lui..!

+1 (5 voturi)
Fahrenheit 451
17.06.2019, 13:06:09

… Aș dori și eu, în temeiul prieteniei româno-americane (Să nu care cumva să mă contrazică cineva!) ca România să recupereze teritoriile ocupate în trecut de strămoșii noștri alungați sau asimilați de popoarele invadatoare și să înalț, pe fiecare culme de munte (sau de deal, acolo unde munte nu e) câte un obelisc pe care să scrie, ,,Aici e teritoriul strămoșilor mei, recuperat cu ajutorul americanilor.”

+5 (5 voturi)
IonIon Codreanu
17.06.2019, 13:22:09

Dar dacă americanii se gândesc să alunge ocupantul roman din teritoriile vechii Dacii?! Cred că le-ar conveni, ar obține un teritoriu gol,pe care l-ar ocupa. Au făcut mereu asta în istoria lor, doar așa s-au format ca stat! Nu dealtfel, dar prietenia între USA și România este cu adevărat absurdă. USA nu are prieteni, are doar interese și forța de a și le impune. Altceva nu există acum! Cum să fie prietenie între două categorii atât de diferite din toate punctele de vedere?!

+1 (3 voturi)
Fahrenheit 451
17.06.2019, 14:21:55

IonIon, știi cum e... Nemulțumiții din Organizația Națiunilor nu prea Unite sunt rugați, în caz de bombardament, la numărul de urgență american, 911, în afara orelor de program! Programul de lucru al SUA este între orele 0 și 24. Asta-i lumea în care trăim! Dacă n-am fi cu americanii, cu cine să fim? România, o oază de latinitate într-un deșert ostil, nu-și poate permite să stea în afara NATO sau a UE.

+1 (1 vot)