În lume

articolul anterior articolul urmator

O fată de 19 ani şi-a riscat viaţa şi s-a aruncat de la etajul unui bloc din Turcia doar pentru a scăpa de bărbaţii care au răpit-o şi o sileau să se prostitueze

6
8 Sep 2021 09:23:30
Autor: Maria Ţaga

O fată de 19 ani din Iran şi-a riscat viaţa sărind în gol pe geamul unei clădiri,  de la 9 metri, din Antalya, Turcia, doar pentru a scăpa de bărbaţii care o forţau să se prostitueze.

Sirin N.E a fost răpită, torturată şi forţată să se prostitueze, iar pentru a scăpa de acest calvar, s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc, la începutul lunii septembrie.

În imaginile distribuite pe internet se observă cum tânăra  cade mai întâi pe o maşină parcată, apoi direct pe asfalt, ignorând orice îndemn al martorilor disperaţi care încercau să o oprească din a face acest gest necugetat. 

„Am fost răpită. M-au răpit şi mă ţineau captivă, vin din Iran. Vroiau să mă prostituez. M-au torturat. M-au forţat să întreţin relaţii sexuale şi m-au filmat. Apoi m-au ameninţat pe mine şi pe familia mea. Ar fi fost mai bine dacă aş fi murit”, le-a spus fata paramedicilor când aceştia au ajuns la locul incidentului, transmite observatornews.ro. 

„Stăteam în bucătărie când am auzit ţipete de afară. Când m-am uitat pe geam, am auzit-o ţipând: Vreau să mor”, a spus Sahnin Iyidilli, unul dintre martorii incidentului.

„Am încercat să o convingem să nu sară, dar nu ne-a ascultat. Oamenii legii au sosit, dar bănuiesc că ea nu credea că sunt poliţişti. Cred că a sărit de frică. A spus că a fost torturată. Cerea ajutor”, a declarat un alt martor.

Sirin a fost dusă la spital, fiind rănită grav, dar a supravieţuit căderii.

De asemenea, ancheta este în curs de desfăşurare. De asemenea, agresorii nu au fost identificaţi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

geek-a-contra
8.09.2021, 09:35:06

"O fată de 19 ani şi-a riscat viaţa şi s-a aruncat de la etajul unui bloc din Turcia doar pentru a scăpa de bărbaţii care au răpit-o şi o sileau să se prostitueze|' Citeste mai mult: adev.ro/qz3pla ...DOAR pentru a scăpa de bărbaţii care au răpit-o şi o sileau să se prostitueze hmmm, se pare ca ptr maria tzaga nu-i motiv serios si suficient....

+12 (12 voturi)
Cheu
8.09.2021, 09:58:33

Se calculeaza comparativ : aceasta fata era din Iran unde educatia este religioasa . In Europa sau la romance educatia sexuala nu prevede asa ceva .

-13 (15 voturi)
Kelemen Jakob
8.09.2021, 10:06:19

In Iran exista asa ''fete''? Pai cand o vedeau clientii cu hijab si imbracata in cearsaf nu le murea cocoselul?

-28 (30 voturi)
Vest Romanati
8.09.2021, 10:57:31

Ceacanau,aceasta fata,,este" originara din Iran nu ,,era" ,iar gestul ei disperat este de înțeles.Animalele care o țineau sechestrata merita moartea,că de altfel toți bipezii care procedează astfel indiferent de religia lor.

+6 (6 voturi)
Amar
8.09.2021, 11:02:20

"sărind de la 9 metri", "s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc" Asadar, @Maria Ţaga, la tine etajul unei cladiri are doar 1m ....probabil o cladire pentru hobbiti :))

+6 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările