articolul anterior articolul urmator

„Occidentul“ s-a născut în Grecia şi a murit în Grecia. Mai precis, pe insula Kos

21
17 Aug 2015 12:44:39
Doinel Tronaru
Infernul se numeşte Kos sau Cristos s-a oprit la Kos
Infernul se numeşte Kos sau Cristos s-a oprit la Kos

21 Comentarii

Tulghrs Gore
17.08.2015, 14:09:12

Întrebarea îngrijorătoare este alta: vor putea aceşti imigranţi să se integreze şi să preia şi valorile pe baza cărora s-a construit acea societate occidentală la care acum jinduiesc ??????? NU ! Salbaticii astia habar nu au ce inseamna civilizatie si cat costa sa o mentii. Insula Kos va deveni o COCINA ca asa stiu harabii sa faca!

+8 (8 voturi)
marius cristian
17.08.2015, 15:26:12

Pe de altă parte, spenglerian vorbind, e clar că vremea rasei albe s-a dus şi atât în Europa Occcidentală, cât şi în America, aceasta va fi înlocuită treptat de actualul val uriaş de imigranţi din Africa şi Asia (nu mai discut acum teoria migraţiei, întotdeauna, din motive temeinice, de la Est la Vest şi de la Sud la Nord, aici Tolstoi s-a înşelat). Întrebarea îngrijorătoare este alta: vor putea aceşti imigranţi să se integreze şi să preia şi valorile pe baza cărora s-a construit acea societate occidentală la care acum jinduiesc (într-un mod similar cu ceea ce s-a întâmplat cu Imperiul Roman cucerit de „barbari“ sau cu cel chinez cotropit de mongoli)? Situaţia actuală arată mai degrabă că nu (fără să mai vorbim că foarte mulţi aduc astfel în interiorul Occidentului valorile foarte puternice şi complet non-occidentale ale Islamului). Foarte corect spus , cu o singura erata : care este datoria si / sau obligatia popoarelor europene de a primi pe teritoriul lor aceste hoarde de barbari islamici?!? Raspuns : absolut nici una. Modalitatea de rezolvare : simplu , clipul cu vedeta greceasca care a scufundat in apele teritoariale turce o barca gonflabila plina cu acest soi de imigranti / migranti ilegali = invadatori. Cei care au ajuns deja : arestare , inchidere in lagare de concentrare , deportare secventiala cu navele marinelor militare europene. Nelamuriri?!?

+3 (7 voturi)
Toru Okada
17.08.2015, 16:08:18

obligatia este data de valorile asumate de occidentali: umanismul, drepturile omului. daca renunta la aceste valori, europa se autoanuleaza. nici nu mai este nevoie de imigranti...

-3 (7 voturi)
Toru Okada
17.08.2015, 16:05:52

America Latina, Australia, Noua Zeelanda...

+1 (3 voturi)
Florin Georgescu
17.08.2015, 16:09:11

Omul alb nu e inca pe cale de disparitie,ci doar imperiul american. Omul alb va dainui in Europa pt. ca nu mai avem nevoie de roboti vorbitori sa execute muncile grele sau necalificate. Si vom lua atitudine impotriva noilor migratori.La nevoie vom inceta sa-i primim.Ce vor face atunci ??? Nu ne obliga nimeni sa fim milostivi....o facem ca inca avem nevoie de presiune pe sclavii albi din UE care cer salarii decente. Cind se va umple paharul vom spune STOP !

-2 (6 voturi)