În lume

articolul anterior articolul urmator

OMS: Persoanele nevaccinate „trebuie căutate şi convinse să se imunizeze”

11
26 Nov 2021 18:57:37
Autor: Andreea Ghiorghe
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a transmis, prin vocea reprezentantului Mike Ryan, că este prioritar „să fie găsite toate persoanele care încă nu s-au vaccinat pentru a încerca să le convingem să se vaccineze”, având în vedere actuala situaţie pandemică, relatează EFE.

Expertul OMS susţine că această sarcină trebuie desfăşurată la nivel global, în special în rândul persoanelor vârstnice sau care suferă de anumite afecţiuni medicale. De altfel, Ryan a mai afirmat că toţi angajaţii din sistemul medical ar trebui să fie imunizaţi şi să se garanteze că toţi au acces la echipamente de protecţie adecvate. 

Mike Ryan a făcut aceste afirmaţii, într-o sesiune cu internauţii pe reţelele sociale, când a fost întrebat dacă statele ar trebui să adopte un set unitar de măsuri, în contextul în care fiecare reţea naţională de sănătate a luat măsuri diferite pentru combaterea pandemiei.

Expertul OMS a mai subliniat că, deşi există obiective comune precum cele citate anterior, este de înţeles ca fiecare ţară să adopte propriile sale măsuri, având în vedere că factori precum ratele de contagiere sau piramida demografică naţională nu sunt la fel în toate ţările.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Nastase T Ovidiu
26.11.2021, 20:04:04

OMS sa mearga in China sa le inchida fabricile de virusi si sa-i aduca in fata justitiei pe creatorii sars cov.

-24 (34 voturi)
bob
26.11.2021, 21:43:22

Si dacă nu mă pot convinge...?!

-22 (28 voturi)
Nastase T Ovidiu
26.11.2021, 22:20:07

Nimeni nu decide in locul tau. NIMENI.

-28 (32 voturi)
Brave.com
26.11.2021, 22:47:14

— Alo, șefu?! Să trăiți! bob sunt din Spania, da. Șefu, deci, avem o problemă. Listele de pocaire sunt goale. Noi am făcut tot posibilul. Campanie Bible media, informare, că e gratis, că le dăm drumu din case, din țară, etc. Nu merge șefu. Nu ne mai aplauda lumea. Chiar ne evita. Vor sa ne segregeze. Nu mai rămâne decât o soluție, ieșiți pe post și îndemnați lumea să se boteze la Adventistii de ziua 7. Spuneti-le ca "Iată, Eu vin curând". Va rugăm noi frumos. Dvs. sunteti marele păpușar alb cu 1000000 fani! Sunteti absolut intangibil ! —Băăi bob, în primul rând, mă trantisem și eu un pic să mi tihnească mâncarea de post cu vin si purcelus alb. Mă suni și tu la ore din astea nepotrivite. Eu ies, na, dar vezi ce faceți că mă sună șefii ai mari. Eu ce le zic?! Că nu vrea românu' să se pocaiasca ca Americanu' ?! Si dacă nu ii pot convinge...?! — Da șefu. stai un pic să ne înțelegem. Noi doar executam ordine! Haideți că facem noi cumva. Le promitem ceva, nu știu. Locuri cu verdeata in Rai. Dar ceva pe iefteneală că și așa suntem datori vreo patruzeci de generații. Problema e ca cine a organizat toată această înșelătorie va fi adus în fața justiției împreună cu toți cei care au consimțit sa participe la ea, inclusiv mainstream media, inclusiv ziarele online. Ok, vă las, nu va mai rețin, să vă fie de bine. Ne auzim. — Fâssss...

+11 (17 voturi)
Neti Sandu minte
26.11.2021, 23:15:47

In acelasi timp, OMS nu recomanda vaccinarea obligatorie. Huh?!

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările