În lume

articolul anterior articolul urmator

Peste 3.700 de fragmente osoase umane descoperite sub casa unui bărbat. Criminalul ar fi omorât cel puţin 17 persoane

0
14 Jun 2021 15:04:39
Autor: Maria Ţaga
„Această analiză indică faptul că, până în prezent, fragmentele osoase găsite provin de la 17 persoane”, se mai spune în declaraţie.
„Această analiză indică faptul că, până în prezent, fragmentele osoase găsite provin de la 17 persoane”, se mai spune în declaraţie.

Anchetatorii au găsit până acum 3.787 de fragmente osoase, care provin de la cel puţin 17 victime, după ce au săpat, în weekend, sub casa unui presupus criminal în serie, la periferia Mexico City.

Autorităţile intenţionează să extindă căutările deoarece ei au săpat doar sub podeaua casei în care locuia suspectul, iar descoperirile ar putea să crească, scrie ABC News, conform Digi24.

Numărul de fragmente osoase găsite sub podelele betonate de la domiciliul suspectului arată că trupurile au fost tranşate înainte de a fi îngropate. Acest lucru are un sens, pentru că, spun procurorii, suspectul, identificat doar cu prenumele „Andrés”, în vârtă de 72 de ani, a fost măcelar.

Această analiză indică faptul că, până în prezent, fragmentele osoase găsite provin de la 17 persoane. 

Suspectul a fost arestat în urmă cu 14 ani, după ce a ucis şi dezmembrat o femeie de 34 de ani, soţia unui poliţist. Acesta  s-a predat singur, pentru că era deja suspectat de soţul victimei.

În urma pecheziţiilor, au fost descoperite mai multe elemente de îmbrăcăminte feminină, documente de identitate, dar şi casete video care sugerează că presupusul criminal în serie şi-ar fi filmat faptele.

Procurorii au găsit şi 91 de fotografii, opt telefoane mobile, bijuterii şi mai multe articole de machiaj care ar fi aparţinut presupuselor victime.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările