articolul anterior articolul urmator

Precedentul Siria: nu mai există adevăr?

100
15 Apr 2018 11:30:24
Cristian Unteanu
Consiliul de Securitate al ONU Foto EPA
Consiliul de Securitate al ONU Foto EPA

100 Comentarii

, new_age
15.04.2018, 11:38:24

Daca e sa facem clasamentul minciunilor sa incepem cu "Irak are arme de distrugere in masa",acum serios ce vroiati ca Rusia sa nu minta ,mint toti si UK si USA si Rusia. De fapt ne aflam in razboi informarional asa ca nimic nu este adevar penteu publicul larg,in spate insa serviciile stiu tot.

+3 (39 voturi)
freeson freeson4
15.04.2018, 12:04:17

Adevărul există și este ușor de identificat atunci când se bazează pe bunul simț. Nu trebuie să fii expert, nu ai nevoie de roșeala în obraji a mincinosului pentru a identifica minciuna. Lavrov nu roșește (nici nu ar avea cum, că obrazul rusului e gros) și nici nu îi crește nasul. Însă te cuprinde un soi de amuzament amestecat cu deranjul inteligenței jignite când, cu amintirea lui Litvinenko pe pat de spital, rusnacul îți declară că Skripal a fost otrăvit și apoi făcut bine de britanici ca să pună Rusia la colț, în timp ce Putler nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu îi miroase. Și exemplele de minciuni continuă... Omuleți verzi în Crimeea, avionul malaezian, uciderea polonezilor... Problema rușilor e că nici dacă ar spune ceva adevărat nu i-ar mai crede nimeni.

+3 (29 voturi)
BYBY BYBYKU
15.04.2018, 12:30:47

as crede ce scrie nenea 100% daca n-as sti cat a batut din palme pe sovietici, UITC si PCR. E gros obrazul de camelon

-5 (17 voturi)
Stan Toma
15.04.2018, 12:37:28

Imi place chestia cu " s-a sesizat tribunalul de la Haga " Articolul se adresează si celor prosti care cred ca Rusia ar putea fi acuzată si conducătorii ei uciși la fel cum au facut cu Sadam Husein si nu numai.

+2 (22 voturi)
Ilim
15.04.2018, 12:55:42

ONU este o organizatie ipocrita , nedemocratica si asa a fost creata inca de la inceputul ei de natiunile invingatoare in ultimul razboi mondial, dar n-avem deocamdata altceva mai bun. Asa a fost de cand lumea: cei care castiga razboaiele fac legile, iar cei care le pierd, le suporta. Votul in Consiliul de securitate e o gluma, iar cei mici se vad nevoiti vrand, nevrand sa se alieze de-o parte sau de alta, constransi de o realitate geopolitica dictata de interesele marilor puteri militare. Solutia? Solutia este propusa de John Lennon in cantecul " Imagine": Omenirea, globalizata intr-o uniune de state, cu o guvernare limitata in timp la 4 ani, aleasa prin rotatie, indiferent de marimea si puterea militara sau economica a statelor membre. Pana la urma, tot acolo se va ajunge mai devreme sau mai tarziu, ( sau pana cand nu e prea tarziu..) dar depinde si cu ce costuri.. Cei care-si izoleaza popoarele din motive de pastrare a privilegiilor de casta, nu vor rezista schimbarii impuse de informatizare si supertehnologie si popoarele lor vor suferi din ce in ce mai mult intr-o autoizolare contraproductiva. E doar o chestie de timp.

+6 (12 voturi)