În lume

articolul anterior articolul urmator

Primarul din Toronto, care nu-şi mai aminteşte dacă s-a drogat pentru că era prea beat, merge la dezalcoolizare

1
1 May 2014 15:29:23
Autor: Elena Dumitru
Rob Ford s-a internat la dezalcolizare doar când presa a anunţat că are noi imagini video compromiţătoare cu el. FOTO Reuters
Rob Ford s-a internat la dezalcolizare doar când presa a anunţat că are noi imagini video compromiţătoare cu el. FOTO Reuters

Rob Ford, controversatul primar al oraşului Toronto, a anunţat că-şi va lua concediu pentru a se interna într-o clinică de dezalcoolizare. Decizia edilului vine la o jumătate de an după ce Ford a fost filmat în timp ce ameninţa că va omorî pe cineva, aflându-se sub influenţa unor substanţe încă necunoscute.

După ce clipul cu Rob Ford a făcut înconjurul lumii, primarul nu a dat înapoi şi a susţinut că nu-i pasă cine îl vede. Ulterior, când a fost somat să dea explicaţii, nu a putut răspunde dacă a consumat sau nu droguri, spunând că este posibil, pentru că era foarte beat. 
 
Decizia primarului de a se interna la dezalcolizare vine la o zi după ce cotidianul „The Globe and Mail”, care a difuzat în exclusivitate clipul cu Ford, a anunţat că se află în posesia încă unui material video cu primarul într-o situaţie similară. Jurnaliştii au anunţat că, de data aceasta, Ford a fost filmat în timp ce fuma cocaină în subsolul casei în care locuieşte sora sa. Clipul ar fi fost obţinut chiar de la un dealer de droguri. 
 
Dealerul susţine că are încă două clipuri, dar vrea să le vândă unei organizaţii de presă pentru o sumă formată din „cel puţin şase cifre”, potrivit „The Globe and Mail”. 
 
La sfârşitul anului trecut, presa a publicat şi fotografii în care Rob Ford pare a fuma cocaină dintr-o pipă. 
 
 
Fragment din conversaţia primarului Rob Ford cu un bărbat neidentificat:
 
Rob Ford: O să-l omor pe nenorocitul ăla. 
 
Îţi spun că e crimă cu premeditare. 
 
Interlocutor: Mike Tyson! 
 
Rob Ford: O să mă bat cu el. Ori moarte el, ori mor eu. Frate, nu m-ai văzut. Mă crezi? Şi când va fi jos, o să-i smulg afurisita de beregată. O să-i smulg ochii. O să-l omor. O să mă asigur că fiul de căţea e mort. 
 
Am nevoie de 10 minute să mă asigur că-i mort. Se va termina totul în cinci minute, frate. Dacă sunt gata în 10 minute. 
 
Interlocutor: După ce câştigi alegerile?
 
Rob Ford: Va fi rău - inteligibil. Sunt un nenorocit bolnav, omule. Nimeni n-o să se pună cu mine. Fraţii mei sunt, nu-mi spune că suntem mincinoşi, hoţi, găinari?! Doare!
 
Afurisitul ăla mic este un rahat rasist, tăti. 
 
Trebuie să mă iau cu ăsta. Eu singur, în chiloţi, trebuie să mă iau cu ăsta. 
 
Am nevoie de 15 minute, atât. Să nu intervină cineva, frate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

mitrut
1.05.2014, 21:19:35

Astai modelul de primar al lui Mazare.

+1 (1 vot)
Modifică Setările