„Pentru a proteja siguranţa consumatorilor din Qatar şi pentru a combate traficul ilegal de bunuri, guvernul a emis o directivă pentru a se găsi noi furnizori pentru varietatea de bunuri afectată”, se arată într-un comunicat al guvernului.
Ziarul naţional Al Watan a publicat un document al Ministerului Economiei şi Comerţului prin care erau anunţaţi patronii de magazine să nu mai vândă produsele importate din cele patru ţări. În document se precizează şi că inspectorii vor monitoriza implementarea politicii.
Cele patru state au rupt legăturile diplomatice cu Qatarul în iunie 2017, acuzând Doha că susţine terorismul.
Importurile din Qatar au scăzut cu 40% în primele săptămâni ale boicotului, dar între timp au revenit la normal pentru că Doha a găsit noi surse pentru produse cum ar fi Turcia. Qatar a lansat de asemenea o iniţiativă pentru a stimula producţia locală.
Adauga Comentariu
Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos
Varianta 1
Autentificare cu contul adevarul.ro
Varianta 2
Autentificare cu contul de Facebook
6 Comentarii
Sortare: Cronologic · Dupa popularitate
Sectarian conflict is an essential part of Islam, it started the day Mohamed kicked the bucked and hasn't stopped ever since.
Și ce importa Qatarul din aceste tari, oi și capre? :))
Senza Nome @: importa mincare certificata "halal" si haine islamice,asa cum se imbraca "refugiatii sirieni" de la Londonistan si Paris abad.
Este greșit să crezi că din Emiratale Arabe se pot importa numai oi și capre. Vezi numai ce este în Dubai și Abu Dhabi. Exportul îl reprezintă în principal petrolul dar au o economie mult mai diversificată decît își închipuie unii; turismul, construcțiile, energia solară, industria aviatica, centre financiare de importantă mondială. Ne ascundem pe lîngă ei. Totuși noi știm mai bine și nu dăm doi bani pe ei.
Practic era suficient Egiptul, de la restul n-au ce importa, petrol si nisip au si ei.
Vezi toate comentariile (6)