În lume

articolul anterior articolul urmator

Românii care au speriat Canada

4
16 May 2015 05:57:32
Autor: Cosmin Ardeleanu
Cele trei persoane date în urmărire de poliţia canadiana sunt specializate în furt FOTO Arhiva Adevărul
Cele trei persoane date în urmărire de poliţia canadiana sunt specializate în furt FOTO Arhiva Adevărul

Autorităţile oraşului canadian Vancouver atenţionează cetăţenii cu privire la o eventuală sosire în localitate a unui grup infracţional din care fac parte şi trei români, anunţă vancitybuzz.com. Localnicii sunt rugaţi să fie vigilenţi, întrucât grupul este specializat pe furturi care au la bază tehnici de distragere a atenţiei victimelor.

Poliţia din Vancouver avertizează că un grup notoriu de infractori, cunoscut pentru practicile de furt bazate pe distragerea atenţiei victimelor, plănuieşte să îşi facă apariţia în oraşul canadian.

„Acest grup obişnuieşte să călătorească dintr-un oraş în altul pentru a comite infracţiunile specifie.”, se arată în comunicatul poliţiei. „La Poliţia oraşului Vancouver încă nu s-au înregistrat plângeri de furt sau jaf, dar avem informaţii îngrijorătoare care ne fac să credem că ne vom confrunta cu un nou val de astfel de reclamaţii.”, se mai specifică în comunicat.

Poliţia sfătuieşte localnicii să fie vigilenţi când sunt în public şi să nu permită persoanelor străine să le invadeze spaţiul personal. De asemenea, locuitorii Vancouverului sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţe 911 de-ndată ce o persoană străină le oferă bijuterii sau chiar încearcă să îi facă să le probeze.

La finalul comunicatului, sunt prezentate trei persoane cu nume româneşti care ar putea călători cu  grupul infracţional. Acestea sunt Floarea Ghiocel (41 de ani), Ion Mustaţă (31 de ani) şi Vasile Oinescu (25 de ani).

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Iris IRIS
16.05.2015, 08:50:40

numai 3 romani ? Nu cred !

Iris IRIS
16.05.2015, 08:53:24

Noi, romanii, suntem atat de orientali , primitivi si hoti incat nu pot sa cred ca numai 3 romani fac parte din banda de gangsteri respectivi. A fura, a nu fi onest, este un gen pe care il avem deja in sange ! Stiu unii chiar au intentionat platind sume fabuloase sa-si schimbe sangele complet pentru a scapa de acest gen - din pacate este imposibil. Furam de la Mavrocordat incoace de stingem !

-2 (2 voturi)
Roman liber
16.05.2015, 18:38:48

Amice Iris , daca ar fura cu vaporul precum englezii&spaniolii&francezii&norvegienii&etc. nu s-ar mai scrie despre ei ! Daca sunt gainari de aia se scrie peste tot !

+1 (3 voturi)
Goicea Niculae
16.05.2015, 19:15:34

Ar fi mult mai bine când va Descrieți apucăturile personale dle IRIS sa folosiți persoana întâia singular. Generalizările sunt dovada certa de prostie.

-1 (1 vot)
Modifică Setările