În lume

articolul anterior articolul urmator

Gaddafi ţinea şcolăriţe în beci, ca sclave sexuale. „Nu-ţi fie teamă. Sunt şi fratele, şi iubitul tău. Vei rămâne mereu cu mine“

10
26 Aug 2013 19:40:30
Autor: Răzvan Cârcu
Garda de femei a lui Muammar Gaddafi era de fapt un harem
mobil FOTO Reuters
Garda de femei a lui Muammar Gaddafi era de fapt un harem mobil FOTO Reuters

În spatele uşilor închise ale fortăreţei pe care Muammar Gaddafi o deţinea la câţiva kilometri de Tripoli aveau loc adevărate orgii, băieţi şi fete, deopotrivă, fiind obligaţi să întreţină relaţii sexuale cu fostul dictator libian, se arată într-un bestseller scris de Annick Cojean, jurnalistă la prestigiosul cotidian „Le Monde“.

Colonelul Gaddafi îşi alegea pe sprânceană viitoarele partenere de sex, fiind interesat în special de celebrităţi, studente, eleve, jurnaliste şi soţii de demnitari străini. Acestora li se lua sânge, pentru ca despotul să fie sigur că partenerele lui sexuale sunt sănătoase. În cartea „Haremul lui Gaddafi“, Cojean narează povestea unei eleve, „Soraya“, răpită la 15 ani şi eliberată cinci ani mai târziu, după ce a fost bătută şi violată aproape în fiecare zi şi ţinută în beciul fortăreţei.

Totul a început în 2004, când, la o ceremonie, „Soraya“ a avut „onoarea“ de a-i oferi Colonelului Gaddafi un buchet de flori. Acesta a mângaiat-o uşor pe cap, semnalând astfel ajutoarelor sale că o doreşte. În următoarea zi, fata a fost chemată la palat, unde a fost dezbrăcată, epilată şi dusă în camera despotului.

„Nu-ţi fie teamă. Sunt tatăl tău. Sunt şi fratele, şi iubitul tău. Voi fi totul pentru tine, pentru că vei rămâne să locuieşti cu mine pentru totdeauna“, i-a spus fostul dictator fetei. Fiindcă l-a respins, eleva a fost luată de şeful haremului pentru „a fi educată“. „Soraya“ a fost obligată să vizioneze materiale pornografice şi să se uite la Gaddafi în timp ce făcea sex cu alţii, pentru că, potrivit cărţii, despotul viola atât fete, cât şi băieţi.

În timp ce se documenta despre abuzurile comise de Gaddafi, autoarea cărţii a aflat că femeile-bodyguard, care îl înconjurau mereu pe Gaddafi, erau, de fapt, amantele dictatorului, care nu ştiau nici măcar să mânuiască o armă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Nicolae Pop
26.08.2013, 21:23:38

Minciunile imperialismului Satanist.

-6 (10 voturi)
Johnnie
27.08.2013, 03:22:07

Ehh... acum vreo 70-80 de ani erau destui crettini care simpatizau cu Hitler sau Stalin. Ce sa ne mai miram ca azi un individ cu putina minte, ca Nicolae Pop, e mare fan al un tiran barbar.

+6 (10 voturi)
Radu Semaka
26.08.2013, 23:30:25

http://www.youtube.com/watch?v=BbxpL5xr-rs Priviti documentarul asta mai intai....

-2 (2 voturi)
Utilizator Adevărul
27.08.2013, 04:42:07

Comentariu considerat abuziv.

Cristian Liviu
27.08.2013, 10:18:35

Datorita faptului ca oameni vor pe degeaba lapte brinza carne oua apar acesti tatuci rosii care le ofera iluzii. De unde ar putea avea un tatuc rosu de mincare pentru toti cind nimeni nu munceste . Dupa ce iluzia se spulbera repede e greu sa il dai jos pe tatuc ca el darnic cum este imprastie plumb peste tot . Asta este toata chestia de tatucii rosii apar ca ciupercile dupa ploaie .un capitalist nu iti spune niciodata asa ceva . macar din punctul asta de vedere e corect , in rest mai mint si ei ca asa e in lumea asta .

+3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările