articolul anterior articolul urmator

Semnale ciudate între ţări aliate din NATO: „Suntem foarte aproape de un accident mortal!“

47
12 Mar 2018 18:57:37
Cristian Unteanu
FOTO EPA
FOTO EPA

47 Comentarii

, new_age
12.03.2018, 19:30:29

Dumneavoastra oare mai dormiti bine sau visati numai obuze si transee,serios va intreb. M-am intrebat de multe ori de ce apar atatea articole despre razboi pe timp de pace am gasit si raspunsul ,pentru ca voi jurnalistii sunteti prin comparatie niste hiene care se hranesc cu starvuri. Traiesc de multi ani in afara Romaniei si citesc ziare straine ,foarte rar apar articole despre razboi ,se pare ca jurnalistii romani nu stiu sa scrie si altceva decat articole despre crime ,violuri razboaie,morti,furturi in general toate nenorocirile lumii. Va dau o veste proasta ,unul din motivele pentru care cititorii nu mai cumpara presa este si faptul ca articolele voastre cu morti si razboaie nu fac altceva decat sa ne scarbeasca,viata nu e chiar asa de intunecata cum o prezentati voi zilnic ,viata nu este necrologul unui cioclu de razboi e mai mult decat atat. Va doresc succes eu unul nu va mai citesc.

-15 (21 voturi)
Guvide Balalau
12.03.2018, 19:30:38

Credeam ca, i s-a intamplat deja vreo nenorocire lui Dragnea.

+9 (9 voturi)
Lucifer
12.03.2018, 20:15:41

Chestia asta cu kurzii este doar un motiv de război, adevăratul motiv este cel cu gazele. Dar kurzii au dreptate, vor şi ei un teritoriu pentru a-şi forma un stat. Deocamdată cei 30-40 milioane de kurzi sunt pe teritoriile a patru state, din care în Turcia vreo 15-20 milioane, dar şi în Irak, Iran şi Siria. SUA în mod direct şi Rusia în mod indirect susţin cauza kurdă. Turcii se simt ameninţaţi şi atunci agresează pe toţi din zonă(Siria, Grecia, Cipru, Irak) ca să sperie lumea. Turcia se joacă cu focul, o dată se reped toţi la ea şi o fac fărâme. Dacă mizează pe trilaterala Rusia- Iran-Turcia se înşeală amarnic.

+5 (9 voturi)
Scorilo
12.03.2018, 20:27:40

Siria...Yemen...Arctica (petrol)..Marea Neagra (petrol)...Marea Mediterana (petrol+Cipru)...Kurdistan...SUA vs Rusia..Ucraina...Moldova...s.a. Sunt elemente destule pentru a ne ingrijora.In plus: fragilitatea economiei mondiale (care in decursul istoriei a fost rezolvata prin razboi) si "imprevizibilitatea" lui Trump.(vezi si noul razboi vamal declarat aiurea). Mai adaugam "nervozitatea" Rusiei dupa cacialmaua din anii '90 si dorinta de a-si demonstra puterea in vederea unei noi impartiri a sferelor de influenta... O noua intelegere SUA-Rusia poate fi facuta oricand,pe fondul unui conflict militar.Pretexte se gasesc din plin ! Daca unii (naivi) nu vad pericolele asta nu inseamna ca nu exista. Noapte buna ! Somn usor ! In continuare...

-2 (6 voturi)
Roman Damian
12.03.2018, 21:57:17

Comentariu considerat abuziv.