articolul anterior articolul urmator

Trump ameninţă din nou Iranul, loveşte interesele economice ale Chinei. Cine îi va sta alături?

35
20 May 2019 19:41:37
Cristian Unteanu

35 Comentarii

Vanatorul/d.c.
20.05.2019, 21:33:54

”Trump ameninţă din nou Iranul, loveşte interesele economice ale Chinei . Cine îi va sta alături?” Chiar nu stiti cine , domnule Unteanu..? Tocmai dumnvoastra, ditamai expertul in ”antiitrumpism” si in relatii inernatioale de prietenie cu globalististii neo-marxisti, precum si bun cunoscator si fervent admirator al politicicii pocnitului din calaâie in fata Rusiei putiniste si a altor tari musulmane practicante pe fata sau prin dos a terorismului de stat..? Daca chiar nu stiti cine le va sta alături lui Trump si soldatilor americani in cazul uni conflict deschis cu principalul finantator al terorismului isalmic mondial, va dau eu cateva..indicii: a) Incepe cu A si se termina cu Saudită. b) Incepe cu I si e termina cu.. srael. c) alte state din zona cu guvernari, monarhi si populatie preponderent..incepe cu Ș si se termina cu..iită. d) parteneri si aliati..incepe cu N si se termina cu ATO.

+4 (6 voturi)
Vanatorul/d.c.
20.05.2019, 21:37:07

”Daca chiar nu stiti cine le va sta alături lui Trump si soldatilor americani (inclusiv in cazul unui conflict armat deschis cu principalul finantator al terorismului islamic mondial), va dau eu cateva indicii”

-1 (1 vot)
Vanatorul/d.c.
20.05.2019, 22:22:04

Si apropo.. Doar pentru politrucii globalisti neo-marxisti ”antitrumpisti”, pentru filoputinistii si pentru filoislamisti, care nu mai pot de grija bietelor State Unite ale Americii..! Ca sa aflalti si voi cum sta treaba cu ..raportul de forte dintre SUA si pulifricii rusi, arabi, venezueleni, marxisti, socialisti , comunisti si tot felul de soricei nevricosi care se cred tigri, am sa va spun o chestie draguță.. Ei bine, statul California (PIB in 2018 de 2.700 mld. dolari), stat care are doar 12% din populatia SUA si acopera doar 14% din economia SUA. a depasit marea Britanie (PIB 2.600 mld. dolari) devenind a 5-a forta economica a lumii. Intelegeti ce inseamna asta..? Trebuie sa va mai spun ca invingatoarea intr-un conflict (inclusiv armat) intre doua tabere, intre doua state sau intre doua aliante de stat, intotdeauna va castiga tabara, statul sau alianta de state care sunt mai bogate si mai tehnologizate..? Hai sa va dau un exemplu.. Desi statul Texas are o populatie de doar 29, 3 milioane de locuritori iar Rusia putinista 144 de milioane de locuitori, economia Texasului (1 700 miliarde de USD) e mai mare cu 400 de miliarde de USD decat economia Rusiei putiniste, iar PIB-ul pe cap de locuitor in Texas e de 58 028 USD, adica de 7 ori mai mare cat PIB-ul pe cap de locuitpr al Rusiei putiniste (8 735 USD). Ca o gluma (luata de pe net), singur capitol unde Rusia conduce detasat in fata Texasului e pedeapsa cu moartea . In timp ce in Texas inca se poarta pedeapsa cu moartea data de tribunale cu juri, fapt care duce cheltuieli mari din banul public si la la o gramada de timp pierdut, in Rusia se practica ca pedepasa cu moartea asasinatul politic la comada unui singur om (Putin) , chestie mult mai rapida si mai ieftina.

+2 (4 voturi)
din Bugeac Gabriel
20.05.2019, 22:11:17

Spania s-a ușchit din circul și maimuțăreala lu' Trump creată pe Twitter. În afară de maimuțăreala pe Twitter, nimic concret.. de Siria, Venezuela nu se mai aude nimic.. dar cine îi va fi alături?? Arabia Saudită această țară apărătoare a drepturilor omului, țară deschisă practicării oricărei religii, țară tolerantă și democratică până în măduva oaselor.. :))))))) cam cu ăștia se laudă Trump pe Twitter.. Israelul nu intră în discuție că oricum cunoaștem părerea lui.. dar să aduci democrație în Iran cu Arabia Saudită, asta chiar îi de domeniul râsului..

+1 (5 voturi)
Maleficio Decenu
20.05.2019, 22:18:10

Producția de săbii și paloșuri va crește exponențial,setea de sânge shiit cerută de Allah trebuie respectată,vorba aia:” Așa s-a călit oțelul”.

+2 (2 voturi)