În lume

articolul anterior articolul urmator

Un an de la tragedia „Charlie Hebdo“: ofensiva teroristă islamică asupra Europei continuă!

9
7 Jan 2016 11:44:39
Cristian Unteanu

Acela a fost doar primul semn că teroarea venise să se instaleze durabil în Europa. A fost ceva într-atât de surprinzător, încât, mult timp, tentaţia a fost să se creadă că era vorba doar de un act izolat, teribil, ucigaş, dar izolat şi care, din motive de corectitudine politică, trebuia tratat ca atare.

În orice caz, „incidentul" nu trebuia în niciun caz să fie „instrumentalizat" politic şi, în orice caz, era absolut obligatoriu să nu se facă cumva referinţe generice la comunităţile islamice, la Islam în general sau să se vorbească despre o ofensivă islamică în curs de desfăşurare împotriva Europei.

Atitudine defetistă, pacifistă, fals-umanistă, reflectând un tip de abordare strict politicianistă care dorea să menajeze cu orice preţ sensibilităţile unei zone de electorat care nu trebuia înstrăinată sau ostilizată. Un calcul care s-a dovedit nu numai prost, ci şi profund antiproductiv. Cazul respectiv a fost tratat drept eveniment terorist grav, dar izolat, toată atenţia concentrându-se asupra evoluţiei anchetei în sine. Dar nimeni nu a vrut să vorbească – nici măcar acum nu se întâmplă asta – despre motivaţia ideologică superioară care a stat la baza acţiunii respective, legând-o organic cu atentatele care au precedat-o şi cu tot ceea ce s-a petrecut mai apoi.

Rezultatul? Din nou, nu s-a dorit să se acorde atenţia necesară mesajelor transmise în clar de responsabilii ideologici şi militari ai Statului Islamic care avertizau că luptătorii ISIS sunt gata să vină în Europa şi să lupte pentru instaurarea Sharia în statele unde trăiesc necredincioşii cărora li se oferă alternativa: convertire sau moarte. În mod greşit, s-a crezut că lupta respectivă se va duce doar în zona terorismului clasic, prin atentate, în consecinţă fiind întărite doar măsurile pe linia respectivă, cele presupuse şi imaginate în cazul nivelelor succesive de alertă teroristă.

Numai că cei din ISIS, aşa cum au spus-o ei înşişi de atâtea ori, văd acţiunea teroristă doar ca unul dintre mijloacele de realizare a scopului final: instaurarea Statului Islamic dominat de Legea Islamică, Sharia.

Asta se predă în toate şcolie coranice, asta au învăţat toţi cei care au plecat să lupte pe fronturile din Irak, Siria sau Afganistan şi acum s-au întors să continue lupta în Europa, în acest spirit au fost educaţi cei care, profitând de breşa uriaşă creată de generozitatea europenilor şi la presiunea insistentă a Germaniei, s-au strecurat în exodul imigranţilor pentru a ajunge fără probleme în Occident.

Şi care, în noaptea de An Nou, organizează o acţiune fără precedent: viol în masă asupra necredincioaselor venite să sărbătorească după tradiţie în zona Domului din Koln. O acţiune fără precedent deoarece, fără niciun fel de dubiu, reprezintă o pagină nouă în istoria terorismului islamic în Europa fiind, totdată, prima aplicare practică pe teritoriul european a spiritului Sharia. Arătând nefericitelor femei (dar şi Europei aceasta a noastră, cât va mai fi ea) care trebuie să le fie condiţia, cum să se aştepte să fie tratate în multiculturalism. Şi, mai presus de toate, un semnal că, din acest moment, pentru adevăraţii luptători pentru credinţă, pentru participanţii la Jihad, pentru orice bun musulman, femeile europene au un statut special, cel de posibilă „pradă de război“. Exact aşa cum s-a întămplat în cazul femeilor, fetelor sau copilelor din comunităţile non-musulmane din Siria, şi ele nemilos violate  şi transformate în „sclave sexuale“, vândute pe pieţele de sclavi din Orientul Apropiat sau propuse ca „trofee“ pe Dark Web alături de fetele din Africa, ostaticele organizaţiei islamiste Boko Haram...

Vă vine greu să credeţi? Sigur că vă este greu sau chiar imposibil să credeţi deoarece rădăcinile culturale ale lumii noastre nu permit asta. Cum aţi putea crede că există o „ideologie a violului" foarte bine documentată şi codificată de cei de la ISIS, plecând de la afirmaţia lui Abu Bakr Al Baghdadi care legitimează violul femeilor non-musulmane, decretând că o femeie care este violată de zece combatanţi musulmani devine automat musulmană. În consecinţă, în acest caz, violul este un act moral, binevenit şi expresie a credinţei.

Femeile necredincioşilor? Cum trebuie ele tratate? Un răspuns de pe un site foarte apreciat de jihadişti (IslamQA, disponibil în 13 limbi, difuzat din Arabia Saudită):

Nu Islamul a fost primul care a autorizat să iei femeile drept pradă de război. Era o practică instituţionalizată de naţiunile care l-au precedat. Mai multe motive puteau justifica acest lucru, dar Islamul a restrâns aceasta la un singur domeniu de aplicare: războiul împotriva necredincioşilor... A lua femeile drept pradă de război le oferă lor, femeilor, şansa de foarte mult bine. Pot să se convertească la Allah şi să devină musulmane. Astfel vor evita flăcările eterne ale infernului...“

Ştiu că, din nou, vă este imposibil să credeţi. Haideţi atunci să auzim ce spune musulmana Nonie Darwish, autoarea unei cărţi de referinţă în domeniu „Cruel and Usual Punishment: The Terrifying Global Implications of Islamic Law" :

„...islamiştii militează activ pentru implantarea Sharia. Dacă vor reuşi, întreaga civilizaţie occidentală va fi distrusă. Occidentali au tendinţa să creadă că toate religiile lumii promovează demnitatea umană prezentă în fiecare fiinţă umană. Asta nu se întâmplă în cazul legii islamice: aceasta spune clar că orice non-musulman trebuie fie să fie convertit, fie ucis. Pe pământ musulman, avansul Legii Islamice în Orientul Mijlociu şi apoi în întreaga lume este ceva cu mult mai important decât pacea şi prosperitatea pentru proprii lor copii. În timp ce occidentalii cred că orice religie promovează Regula de Aur, legea islamică prezintă un sistem cu dublă viteză în care non-musulmanul nu are acelaşi statut (= aceeaşi valoare) precum musulmanul. Construită pe baza regulilor tribale ale sec.VII, Sharia spune că musulmanii trebuie să subjuge (supună) pe toţi non-musulmanii“

Scenele de groază de la Koln sunt un mesaj că acest tip de ideologie şi-a trimis deja drept-credincioşii în inima Europei, gata să aplice lecţiile învăţate. Un mesaj care spune că lupta lor este deja declanşată şi că nu se va opri deoarece, repet, scopul este instaurarea Statului Islamic şi a legii sale supreme. Sunt gata de orice sacrificiu, chiar de cele pe care mintea europeană nu vrea să le înţeleagă sau să le măsoare, tocmai pentru că ei nu înţeleg asta ca pe un sacrificiu, ci ca pe un act suprem de credinţă care le deschide direct porţile Paradisului. Acum, în Germania, au arătat nu numai că sunt acolo şi pot face ce vor bătăndu-şi joc de măsurile de securitate luate de poliţia germană şi serviciile speciale, dar şi că ceilalţi, necredincioşii care le-au deschis porţile caselor lor, trebuie să ştie la ce să se aştepte. Ei, femeile şi copiii lor, expuşi mâinei lui Allah dacă nu se vor supune Legii şi se vor converti.

Pentru noi, este o oroare. Pentru ei, doar o translatare rapidă şi firească a bătăliilor interconfesionale din Orientul Mijlociu în spaţiul european pe care au misiunea să-l cucerească. Ce se va întâmpla atunci cu noi, necredincioşii? Răspunde Marele Ayatollah Ahmad al-Baghdai (şiit) al Irakului:

Creştinii au trei soluţii: fie se convertesc la Islam fie, dacă doresc să rămână creştini, vor trebui să plătească darea specială jizya şi să trăiască după Pactul lui Omar... dacă refuză în continuare, atunci îi vom omorî, le vom viola femeile şi le vom distruge bisericile: aceasta înseamnă Islamul...".

Ceea ce pentru noi reprezintă inimaginabilul, pentru radicalii Islamului este şansa pe care o oferă părţii noastre de lume, decăzută şi slabă, căci iată ce spunea în martie 2009 Basem Alem, expertul saudit în jurisprudenţă islamică:

În calitate de membru al adevăratei religii (Islamul) am cu mult mai mult dreptul să invadez alte naţiuni pentru a le impune modul adevărat de viaţă (conform Sharia) pe care istoria l-a dovedit ca fiind cea mai bună şi dreaptă dintre civilizaţii. Acesta este adevăratul înţeles al jihadului ofensiv. Atunci când pornim la jihad, nu este pentru a converti popoare la Islam, ci pentru a le elibera din sclavia întunecată în care trăiesc".

Şi Europa ce face? Organizează seminarii, conferinţe, summituri, iarăşi conferinţe, iarăşi seminarii, din nou summituri... negocieri, alte negocieri, din nou negocieri la ce s-a negociat. Cam atât. Să sperăm că formularea corectă ar fi „atât, deocamdată“. Dar nu sunt foarte sigur.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

Anthony Santana
7.01.2016, 13:10:39

Multumim pt.articol d-le Unteanu.Este exact esenta celor ce se petrec acum in Europa adaug doar ca razboiul islamului impotriva crestinatatii a inceput de mult si o stim cu totii cind.Nu este nimic nou,ceea ce apare ca un element diferit fata de alte etape ale istoriei este ca lumea crestina nu mai riposteaza cu fermitate ca inainte,cind cruciadele si metodele luptei totale impotriva islamului isi gaseau sprijin in fiecare tara europeana.Totusi am inca optimismul necesar pt.a crede ca f.curind NATIUNILE Europei se vor trezi si vor pedepsi drastic politicienii corecti politici ce astazi isi tradeaza popoarele cu usurinta.

+7 (9 voturi)
cxt
7.01.2016, 13:25:55

IN SFARSIT! vorbim si de lucrurile astea. In realitate, ceea ce pare socant, nou, izolat, nu este. Au avut loc 27.577 atentate teroriste comise de musulmani in ultimii 15 ani. Istoria islamului consta intr-un razboi permanent de exterminare a altor culturi si civilizatii. Imigrantii musulmani si urmasii lor in Europa sunt suprareprezentati in statisticile referitoare la criminalitate. Imigrantii noi sositi in Germania anul trecut au comis o multime de jafuri, violuri, atacuri si crime (1), (2), (3). Exista o istorie lunga a sclaviei impusa de musulmani (4), pe care o practica si in ziua de azi (aici despre europencele folosite ca sclave sexuale de catre musulmani (5) ). Ceea ce s-a intamplat la Koln si in multe orase europene de anul nou arata "recunostinta" si "respectul" pe care il poarta musulmanii celor care (se presupune ca) le-au salvat viata, le-au oferit libertate si o viata comoda (la care si victimele cotizeaza). Aici https://youtu.be/TFxNPvns7nU e un clip scurt despre un document publicat in 1991 de Fratia Musulmana, care reprezinta planul pentru subminarea SUA de catre musulmani. Musulmanii sunt intr-un jihad constant pentru a distruge civilizatia vestica din interior, pentru ca islamul sa fie victorios asupra tuturor celorlalte religii. In document sunt 29 organizatii musulmane stabilite in SUA cu singurul scop de a-i distruge, printre care ISNA consilieri ai Obama pe politica Orientului Mijlociu, MSA cu mai multe organizatii studentesti musulmane decat democratii si republicanii au la un loc, NAIT care detine peste 90% dintre miile de moschei din SUA. Si pana sa apara aparatorii islamului si refugiatilor cu veninul lor, trebuie spus ca exista multi musulmani care vor sa distruga Europa, ca multi dintre imigrantii ilegali nu sunt refugiati, si ca multi refugiati nu au ce cauta in Europa pentru ca urasc valorile europene si nu se vor putea integra niciodata. E timpul sa tinem cont de toate aceste fapte. (1) http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany (2) http://www.gatestoneinstitute.org/6668/germany-migrant-crime-wave (3) http://www.gatestoneinstitute.org/6264/no-go-zones-germany (4) https://en.wikipedia.org/wiki/Arab_slave_trade (5) http://www.raymondibrahim.com/2015/07/30/why-muslim-rapists-prefer-blondes-a-history/

+4 (6 voturi)
marius cristian
7.01.2016, 14:34:21

Iacata din nou un articol pe cat de adevarat in esenta , pe atat de incorect politic in aparenta ; sa fie oare un semn ca politrucii new-age-ismului s-au desteptat din letargia cerebrala in care voiau sa scufunde intreaga Europa?! Sunt curios cum vor aprecia articolul apostolii corectitudinii politice integriste si anti-crestine...

+4 (6 voturi)
Adrian Fidi
7.01.2016, 14:34:58

ei acum sunt EXACT cum noi europenii eram acum cateva secole cu tehnici de tortura si arsul pe rug iar istoria se repeta si ei "ne calca pe urme" chiar daca Qur'an-ul / Biblia nu promoveaza acest Nihilism ci chiar contrariul ; efectul de Recul ( sau daca vreti s-o numiti Prastie ) este o chestiune de timp dupa multa timp de pace , Ura ACUMULATA se dezlantuie deci E ABiA iNCEPUTUL

0 (4 voturi)
Goicea Niculae
7.01.2016, 16:09:01

Curtați-l in continuare pe Erdogan cu binecuvântarea NATO ,Trimiteți- i si mai multe miliarde de euro, faceti Turcia membru permanent si vom avea in curând UEO ( uniunea europeană otomană) in loc de UE. Parlamentarii de la Bruxel ,ar trebui sa înceapă sa învețe legile Sharia ca sa ne spună cum trebuie tăiați porcii si daca este permisă menta si in țigări daca mai rămâne de la singura băutura permisă....ceaiul de menta.

+1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (9)

Modifică Setările