articolul anterior articolul urmator

Un document esenţial: „destructurarea strategiei regionale iraniene“

18
22 Jul 2019 12:17:17
Cristian Unteanu
Defilare militară la Teheran, trupele din contingentul de comando al Gardienilor Revoluţiei
Defilare militară la Teheran, trupele din contingentul de comando al Gardienilor Revoluţiei

18 Comentarii

Lucifer
22.07.2019, 12:34:04

În momentul de faţă există trei state teroriste: Rusia, Iranul şi Coreea de Nord, din care Rusia şi Iranul îşi terorizează vecinii iar Coreea de Nord ameninţă cu arma nucleară. Este de mirare cu "Europa noastră" scarpină duios între corniţe teroriştii internaţionali ca Rusia şi Iran. Dar ura faţă de americani a europenilor este mai mare decât faţă de teroriştii internaţionali.... Referitor la Iran, se pare că în fine UK s-a aliat politicii americane. Şi chiar Franţa şi Germania au ameninţat verbal, cam cu jumătate din gură. Poate europenii vor înţelege că pericolul iranian este major în Orientul Mijlociu, raportul prezentat este destul de clar. Idem în Rusia, dar aici europenii nu vor să cedeze sub nicio formă. Politica europeană este clară: mai bine Rusia decât America. Dar poate le vine mintea la cap, deşi am slabe speranţe de la descreieraţi ca Macron.

+3 (15 voturi)
Sorin Barbu
22.07.2019, 15:06:06

Mai terorist ca stat nu existâ nici o țarâ pe glob ca America . Americanii si britanicii intrețin râzboaiele în lume . 90% dintre atentate teroriste sunt facute de CIA pe plan global .

-5 (15 voturi)
Olteanul.com
22.07.2019, 15:36:46

Cel mai terorist stat este Israelul. De fapt, hai sa o spunem pe sleau: Toate statele puternice sunt niste gangsteri. In zona noastra teroristii au fost rusii cu gigantul sovietic. Acum suntem sub stapanire americana. Rusii pozeaza in baieti buni. Au acordat azil politic lui Edward Snowden, il deplang pe Julian Assange... Iar americanii sunt de o aroganta namaintalnita. Ei nu discuta, ei nu negociaza, trec direct la sanctiuni, bombardamente, trimit armata, trimit portavioane. Bazele de la Deveselu si Mihail Kogalniceanu nu sunt doar ca sa ne apere pe noi de rusii astia rai. Sunt ca sa americanii sa isi apere teritoriile ocupate, adica Romania si ca sa ii atace pe rusi daca vor considera ca este necesar. Nu i-a cuprins pe ei mila de noi.

-4 (14 voturi)
marius cristian
22.07.2019, 14:50:14

mai ce mai propaganda americacana cam-umflata .... se bate saua pe infiltrarea Iranului , dar de genocidul comis de Arabia Saudita in Yemen , si despre faptul ca majoritatea teroristilor musulmani din mUE sunt sunniti salafisti de scoala saudita nici o vorbulita.

+1 (7 voturi)
dracon
22.07.2019, 15:06:26

Dle Unteanu ,vad ca face-ti o analiza detaliata a politicii iraniene , care dupa parerea dstra ar face o politica agresiva in zona DAR dstra nu vedeti padurea din cauza copacilor ,adica nu vedeti care-i scopul acestor acuzatii asupra statului Iranian ! Nu cumva Israelul este impiedicat sa-si exzercite puterea militara si nucleara in zona din cauza Iranului si atunci ,,sfintii si nevinovatii kazari (cica evrei) '' tipa ca din gura de sarpe ca amenintarea vine de la Iranieni? De ce majoritatea marilor puteri acuza numai Iranul ,Pakistanul , Coreia de Nord ptr detinerea si cercetarea in domeniul armamentului nucleare si nimeni nu scoae o vorba despre asenalul nuclear detinut de Israel si despre cercetarile israelului in acest domeniu ? Nu vi se pare (cercetati si ve-ti afla) ca toate problemele si pericolele in zona au aparut dupa 1948, dupa aparitia acestui stat fantoma kazar numit Israel si actiunile lui de dominare a acestei zone ?

-1 (7 voturi)