În lume

articolul anterior articolul urmator

Avion EgyptAir cu 66 de oameni la bord, prăbuşit în Marea Mediterană FOTO VIDEO

26
19 May 2016 06:44:43
Autor: Ionut Preda, Ion Gaidau, Bogdan Enache
O femeie, rudă a unei persoane aflată la bordul avionului EgyptAir, plânge pe aeroportul Charles de Gaulle, Paris. FOTO AP
O femeie, rudă a unei persoane aflată la bordul avionului EgyptAir, plânge pe aeroportul Charles de Gaulle, Paris. FOTO AP

Un avion Airburs A320 al companiei EgyptAir ce efectua cursa MS804 între Paris şi Cairo a dispărut joi dimineaţă de pe radare, la scurt timp după ce a intrat în spaţiul aerian egiptean. Un reprezentant al companiei aeriene a declarat joi seară că epava aeronavei ar fost găsită, însă informaţia a fost contrazisă de oficiali greci şi ulterior retrasă. Varianta unui atentat drept cauză a prăbuşirii nu este exclusă.

UPDATE 01.00 Reuters: Imaginile captate de sateliţi nu sugerează producerea unei explozii

Oficiali americani vorbind sub condiţia anonimităţii au declarat că o investigaţie preliminară a imaginilor captate de sateliţi nu sugerează, deocamdată, producerea vreunei în explozii în zona în care a dispărut aeronava, la ora la care a dispărut de pe radare, conform Reuters.

Ben Rhodes, consilier pe probleme de securitate naţională la Casa Albă, a declarat jurnaliştilor că guvernul american nu a ajuns la o „ipoteză formală” despre ce s-a întâmplat, a scris pe Twitter jurnalistul Mark Knoller de la CBS.

UPDATE VINERI 00.30 EgyptAir confirmă că rămăşiţele găsite în Mediterană nu aparţin, de fapt, aeronavei Airbus A320

Compania EgyptAir a retras afirmaţia conform căreia epava aeronavei dispărute ar fi fost găsită în largul Mării Mediterane.

„Vicepreşedintele #EgyptAir a declarat acum pentru CNN că epava nu a fost încă găsită” a scris pe Twitter jurnalista Christiane Amanpour, care a adăugat că reprezentantul companiei a recunoscut greşeala.

UPDATE 22.40 - Oficial grec: „Rămăşiţele nu aparţin aeronavei”

Şeful autorităţii elene pentru siguranţă aeronautică, Athanassios Binos, a declarat pentru televeziunea de stat ERT TV că rămăşiţele găsite nu aparţin în fapt aeronavei, cum ar fi anunţat compania aeriană.

„Analiza rămăşiţelor până în momentul de faţă sugerează că acestea nu ar aparţine unei aeronave; omologul egiptean mi-a confirmat de asemenea că încă nu a fost dovedită apartenenţa acestora la aeronavă ultima dată când am discutat, la ora 17.45 GMT (20.45 ora României)” a declarat Binos.

Autorităţile egiptene nu au oferit clarificări noi în acest sens.

UPDATE - 19.50 Epava aeronavei Airbus A320 a EgyptAir a fost găsită, potrivit unui anunţ făcut Ahmed Adel, vicepreşedinte al companiei aeriene, în direct la CNN.
 
„Am găsit epava. Există multe motive pentru care un avion ar putea să cadă din cer şi să se prăbuşească. Nu avem mai multe explicaţii în acest moment. Trebuie să investigăm mai mult”, a declarat Adel.
 
UPDATE 17.20 Fragmente care putea proveni din epava avionului EgyptAir, localizate în largul Insulei Creta

Fragmente care ar putea proveni de la avionul EgyptAir, la bordul căruia se aflau 66 de persoane şi care s-a prăbuşit joi în Marea Mediterană, au fost descoperite în largul Insulei Creta de către un avion egiptean, a declarat un purtător de cuvânt al armatei elene pentru AFP, potrivit news.ro.

„Obiecte au fost localizate în sud-estul Cretei de către un (avion) egiptean de tip C-130, într-o zonă care, din punct de vedere aerian, aparţine Egiptului“, a declarat Vassilis Beletsiotis.

„Ambarcaţiuni au fost trimise la faţa locului“ pentru a verifica despre ce este vorba, a precizat purtătorul de cuvânt.

Televiziunea publică greacă ERT1 a anunţat, la rândul ei, că „fragmente au fost descoperite la 230 de mile marine (aproximativ 425 de kilometri) de Creta“.

Unul dintre aceste obiecte are o formă alungită, potrivit unui oficial militar grec, relatează The Associated Press.

Tot potrivit AP, un oficial rus în domeniul securităţii, Aleksandr Bortnikov, afirmă că „totul pare să arate că un atac terorist“ se află la originea prăbuşirii zborului 804 EgyptAir pe ruta Paris-Cairo.


Fragmente din avionul prăbuşit au fost descoperite în largul Insulei elene Creta
 

UPDATE 16.26 Egiptul „nu exclude nici un act terorist, nici un incident tehnic“
 
Ministrul egiptean al Aviaţiei Civile, Chérif Fathy, a declarat joi că nu ştie ce s-a întâmplat cu avionul EgyptAir de pe cursa Paris-Cairo care a dispărut în cursul nopţii şi „din care, până acum, nu au fost găsite rămăşiţe“, neexcluzând „nici un act terorist, nici un incident tehnic“, deşi consideră mai plauzibilă prima variantă, relatează agenţiile AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

„Nu ştim dacă avionul s-a prăbuşit sau care ar fi cauza“, a declarat ministrul, într-o conferinţă de presă.

„Nu pot exclude ipoteza unui act terorist, nici ceva care să dovedească un incident tehnic. Este prea devreme“, a adăugat el.

„Vom vorbi de un avion dispărut până când vom găsi rămăşiţe“, a adăugat ministrul egiptean. „Nu vrem să facem precum cei care lansează teorii pornind de la simple ipoteze“, a adăugat el.

Ministrul egiptean a mai spus că nu existau îngrijorări de securitate în legătură cu niciunul dintre pasageri, dar că se desfăşoară în continuare verificări.
 
UPDATE 14.32 Două manevre bruşte înainte de prăbuşire

Potrivit ministrului grec al Apărării, avionul a efectuat două manevre bruşte înainte de prăbuşire.
 
Avionul EgyptAir a făcut două viraje bruşte, a pierdut altitudine şi a ieşit de pe radare imediat după ce a intrat în spaţiul aerian egiptean, a declarat joi ministrul grec al Apărării Panos Kammenos, citat de The Associated Press.

Aeronava se afla de 10-15 minute în spaţiul aerian egiptean, la o altitudine de 37.000 de picioare (peste 11.200 de metri), potrivit ministrului grec.

Avionul „a virat brusc la 90 de grade la stânga, apoi 360 de grade la dreapta, a trecut de la 38.000 (aproximativ 11.500 metri) la 15.000 picioare (aproximativ 4.500 metri) şi apoi a fost pierdut la aproximativ 10.000 de picioare (puţin peste 3.000 de metri) altitudine“, a declarat Kammenos, potrivit news.ro.

Aviaţia Civilă Greacă (YPA) afirmă că zborul decurgea normal până la momentul în care controlorii de trafic greci urmau să le predea ştafeta celor egipteni.

Pilotul nu le-a răspuns la apeluri, iar după aceea avionul a dispărut de pe ecranele radarelor.

Aceste declaraţii ale ministrului grec al Apărării sunt primele informaţii despre ceea ce s-ar fi întâmplat după ce aeronava a intrat în spaţiul egiptean de control al traficului aerian.

Aviaţia Civilă Greacă a anunţat anterior că, la ultima comunicare a controlorilor de trafic cu pilotul aeronavei EgyptAir, acesta din urmă era bine dispus. Controlorii greci au pierdut contactul cu pilotul în timp ce avionul se îndrepta către zona egipteană de responsabilitate.

YPA a precizat că avionul a intrat în zona greacă de control al traficului aerian (FIR) la ora locală 2.24 (2.24, ora României), a fost identificat, i-a fost aprobată ruta, a trecut în următoarea secţiune de control al traficului aerian şi a primit aprobarea controlorului pentru următorul punct al FIR elene.

Controlori de trafic aerian au încercat să-l contacteze pe pilot din nou, la ora locală 3.27, cu scopul de a preda avionul zonei de responsabilitate a Cairo, însă „în pofida apelurilor repetate, aeronava nu a răspuns“.

Controlul traficului aerian a apelat, atunci, pe frecvenţa de urgenţă, fără să primească vreun răspuns.

La ora locală 3.29, aeronava se afla la punctul de ieşire din FIR Atena, iar la ora 3.29 şi 40 de secunde a dispărut de pe radar.

YPA a anunţat că a cerut ajutorul armatei, ca avionul să fie eventual localizat cu un radar militar, însă nu exista urmă de aeronavă.

Operaţiunile de căutare şi salvare au început la ora locală 3.45.
 
Trei agenţi de securitate se aflau printre cei zece membri ai echipajului de la bordul avionului A320, relatează portalul francez 20 minutes, citat de Agerpres
 
Prezenţa celor trei agenţi de securitate a suscitat diverse întrebări, deşi în contextul actual al măsurilor de securitate sporite în mijloacele de transport aerian, pe fondul ameninţărilor teroriste, acest lucru nu este ceva ieşit din comun, comentează sursa citată.
 
UPDATE 14.08
 
NATO este gata să ajute autorităţile în cadrul operaţiunilor de căutare a avionului dispărut joi dimineaţa deasupra Mării Mediterane, a declarat secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, citat de DPA.

„Ştiu că sunt în desfăşurare eforturi naţionale de căutare şi de salvare, iar Franţa şi Egiptul au fost de acord să coopereze îndeaproape pentru a afla ce s-a întâmplat“, a afirmat Jens Stoltenberg pentru jurnalişti la Bruxelles.

„Dacă se va solicita sprijinul NATO, atunci, desigur, vom fi gata să ne oferim ajutorul“, a adăugat el.

NATO dispune de mai multe nave în Marea Mediterană, inclusiv în apropiere de insule greceşti, în cadrul eforturilor de a se pune capăt contrabandei cu migranţi, transmite Agerpres.
 
UPDATE 14.02

Ultima comunicare între turnul de control de la Atena şi pilotul EgyptAir a avut  loc la ora locală 03.26 (03.26, ora României), când avionul se afla deasupra Insulei Kea, în apropiere de capitala Greciei, dezvăluie jurnalista Alexia Kefalas, citată de „Le Figaro“.

Potrivit surselor oficiale, pilotul nu a semnalat nicio problemă, chiar avea o dispoziţie bună. Or, cinci minute mai târziu, semnalul a fost pierdut, avionul Airbus A320 fiind deja în acel moment în spaţiul aerian egiptean. Aparatul de zbor care avea 66 de persoane la bord s-a prăbuşit la sud-est de Insula Karpathos, la 280 de kilometri de coasta egipteană.

UPDATE 13.51
 
Avionul prăbuşit în Marea Mediterană avea la bord 30 de egipteni, 15 francezi, doi irakieni, un britanic, un belgian, un kuwaitian, un saudit, un sudanez, un ciadian, un portughez, un algerian, un canadian şi zece membri ai echipajului, informează „Le Monde“.
 
UPDATE 13.46 Parchetul din Paris a deschis o anchetă privind prăbuşirea zborului MS804.
 
UPDATE 13.44 Reacţia preşedintelui francez Francois Hollande
 
„Nu privilegiem şi nu exludem nicio ipoteză. Atunci când vom şti adevărul, va trebui să tragem concluzii, indiferent ca va fi vorba de un accident sau un act terorist. Avem datoria să aflăm ce s-a întâmplat“, a declarat preşedintele francez Francois Hollande.
 
UPDATE 13.21

Pilotul avionului nu a semnalat „nicio problemă“ în cursul ultimului contact stabilit cu aparatul de zbor, anunţă aviaţia elenă, citată de AFP.

UPDATE 12.42 Miniştrii francez şi egiptean de Externe şi-au exprimat condoleanţele pentru victimele avionului prăbuşit în Marea Mediterană, anunţă diplomaţia egipteană într-un comunicat.

Ministrul Sameh Shoukry „a primit un mesaj de condoleanţe din partea ministrului de Externe Jean-Marc Ayrault. La rândul său, Shoukry şi-a exprimat condoleanţele pentru victimele franceze“, se poate citi în comunicatul Ministerului egiptean de Externe.

Avion prăbuşit în Mediterană. Premierul Egiptului spune că nu poate exclude varianta terorismului

UPDATE 12.24 Prim-ministrul egiptean Sherif Ismail a declarat că în prezent au loc operaţiuni de căutare a avionului EgyptAir dispărut şi că este prea devreme pentru a exclude orice variantă pentru a explica incidentul, inclusiv terorismul, relatează agenţia Reuters, citată de Agerpres.
 
„Operaţiunile de căutare sunt în curs la acest moment în zona în care se crede că s-a pierdut contactul“, a declarat el presei pe aeroportul din Cairo.

Întrebat de jurnalişti dacă poate exclude că teroriştii s-ar afla în spatele incidentului, Ismail a răspuns: „Nu putem exclude nimic la acest moment şi nici confirma nimic. Operaţiunile de căutare trebuie încheiate pentru a cunoaşte cauza“
 
Experţi consultaţi de presa franceză în legătură cu dispariţia avionului EgyptAir care efectua o cursă Paris-Cairo nu exclud ca aparatul de zbor să fi fost ţinta unui atentat, în condiţiile în care avionul de tip Airbus A320 era relativ nou, pilotul avea la activ peste 6.000 de ore de zbor, iar vremea era bună în momentul dispariţiei aeronavei de pe radare, transmite Agerpres.

Gérard Feldzer, consultant în domeniul transporturilor, a explicat pentru „Le Parisien“ că există mai multe elemente care permit excluderea ipotezei unei erori umane. „Pornind de la informaţiile de care dispunem, ipoteza unui atentat este privilegiată. Un avion care dispare brusc de pe radare, la mare altitudine, probabil deasupra mării... Ne putem gândi că a fost vorba despre o bombă la bord, deşi deocamdată nu putem fi siguri 100%. Ceea ce este sigur este că echipajul nu a putut transmite un mesaj SOS“, a spus el.
 
Airbus a anunţat anterior că avionul dat dispărut a fost livrat EgyptAir în 2003 şi că înregistra 48.000 de ore de zbor.

Constructorul european de avioane a precizat într-un comunicat că motoarele avionului au fost construite de consorţiul IAE, cu sediul în Elveţia, şi avea numărul de serie 2088.

Grupul s-a declarat pregătit să ajute autorităţile să ancheteze dispariţia aeronavei, informează news.ro.
 
UPDATE 12.20 Acţiunile companiilor de turism şi de transport aerian au scăzut joi, în urma dispariţiei unui avion al operatorului EgyptAir, care efectua o cursă între Paris şi Cairo, relatează MarketWatch.
 
UPDATE 12.16 Potrivit site-ului MarineTraffic, opt nave cargo s-au alăturat operaţiunilor de căutare, conduse de Grecia şi Egipt. Avionul Airbus A320 al companiei EgyptAir, care ar fi trebuit să asigure cursa MS804, înntre Paris şi Cairo, s-a prăbuşit în largul insulei greceşti Karpathos, între Creta şi Rhodos, dar în spaţiul aerian egiptean.
 
UPDATE 11.40 Autorităţile franceze au deschis o anchetă privind dispariţia cursei EgyptAir care a dispărut deasupra Mării Mediterane, la bordul căreia se aflau 15 cetăţeni francezi, relatează BFMTV. Secţia de anchetă privind transporturile aeriene a Jandarmeriei din Franţa se ocupă de investigaţie.
 
UPDATE 11.00  Potrivit unei surse aeroportuare elene, care a ţinut să-şi păstreze anonimatul, avionul EgyptAir dispărut de pe radare s-a prăbuşit în largul insulei greceşti Karpathos, între Creta şi Rhodos, dar în spaţiul aerian egiptean, relatează BFMTV, preluat de news.ro.
 
UPDATE 10.49 Premierul egiptean şi Ministerul Aviaţiei Civile de la Cairo au avertizat că este prea devreme pentru a confirma că avionul EgyptAir s-a prăbuşit, relatează agenţia Reuters, preluată de news.ro.
 
O sursă din aviaţia civilă egipteană a declarat anterior că avionul s-a prăbuşit.
 
Ultimele imagini cu avionul EgyptAir care s-a prăbuşit în Marea Mediterană
 
UPDATE 10.42 Premierul francez Manuel Valls a anunţat că Franţa s-a oferit să trimită avioane şi vase pentru a ajuta la căutarea aeronavei EgyptAir dispărută de pe radare deasupra Mediteranei, la bordul căreia se află şi 15 francezi, relatează The Guardian.
 
„Trebuie făcut totul pentru găsirea avionului, de aceea menţinem contactul cu autorităţile egiptene. Mobilizăm şi pregătim mijloacele militare, avioane şi vase, pentru a căuta acest avion“, a declarat ministrul francez de externe Jean-Marc Ayrault.

 
UPDATE 10.35 Şeful Aviaţiei Civile elene a declarat că avionul EgyptAir MS804 a dispărut de pe radare la două minute după ce a ieşit din spaţiul aerian grec, relatează The Guardian. Atena a trimis o fregată şi două avioane militare în zonă şi are elicoptere pregătite să intervină, în caz de nevoie.
 
UPDATE 10.30 Avionul care s-a prăbuşit în Marea Mediterană a mai întâmpinat o problemă la motor în 2013, a declarat o sursă din autorităţile egiptene, citată sub acoperirea anonimatului de Sky News Arabia, transmite news.ro. În urmă cu trei ani, avionul a efectuat o aterizare de urgenţă, în timpul unui zbor de la Cairo la Istanbul.

UPDATE 10.15 Prim-ministrul egiptean, Sherif Ismael, a ajuns la centrul de criză instituit în Aeroportul Internaţional din Cairo, transmite BBC. Ismael a spus că deocamdată nicio ipoteză în ceea ce priveşte avionul EgyptAir nu a fost confirmată.

Avion prăbuşit în Marea Mediterană. Autorităţile egiptene confirmă tragedia

UPDATE 10.05 „Posibilitatea ca avionul să se fi prăbuşit a fost confirmată“, au declarat oficialii egipteni, explicând că aeronava nu a aterizat pe niciunul dintre aeroporturile din apropiere.
 
UPDATE 9.50 Un mesaj de urgenţă transmis de aeronava dispărută deasupra Mării Mediterane ar fi fost recepţionat de o unitate militară egipteană la ora locală 4.26, la circa două ore după momentul în care avionul a dispărut de pe radare, potrivit autorităţilor aviatice civile, transmite Russia Today.
 
Semnalul ar fi fost trimis de aparatele de bord şi nu de echipaj, potrivit The Guardian.
 
UPDATE 9.45 Mai mulţi doctori şi translatori le oferă asistenţă aparţinătorilor pasagerilor din avionul dispărut, pe Aeroportul Internaţional din Cairo.
 

Avion EgyptAir dispărut. Pilotul avea o experienţă de peste 6.000 de ore de zbor

UPDATE 9.35 Numele pilotului este Mohammed Shokeir. Acesta avea peste 6.000 de ore de zbor, iar copilotul său a petrecut peste 2.000 de ore în aer.
 
UPDATE 9.25 Declaraţii ale purtătoarei de cuvânt a companiei EgyptAir contrazic informaţiile iniţiale, potrivit cărora piloţii nu au lansat niciun fel de apel de urgenţă înainte de dispariţia avionului de pe radare. Potrivit oficialului EgyptAir, pilotul avionului dispărut a lansat un apel de urgenţă înainte de pierderea comunicaţiilor.
 
UPDATE 9.15 O sursă din Ministerul egiptean al Apărării a declarat că un căpitan de navă comercială a văzut „o flacără în aer“, la circa 240 de kilometri sud de insula elenă Karpathos, relatează Daily Mirror. Insula Karpathos se află la o distanţă de aproximativ 530 de kilometri de Egipt.
 

Avion dispărut deasupra Mării Mediterane. Celulă de criză în Franţa

UPDATE 9.05 Şi în Franţa a fost activată o celulă de criză, transmite BBC. Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Francois Hollande a declarat că Franţa va coopera îndeaproape cu autorităţile egiptene.
 
Prim-ministrul Franţei, Manuel Valls, a declarat că, deocamdată, nu poate fi vehiculat niciun scenariu vizavi de cele întâmplate deasupra Mării Mediterane. Valls a anunţat că Franţa s-a oferit să trimită avioane şi vase pentru a ajuta la căutarea aeronavei EgyptAir, la bordul căruia se află şi 15 francezi. „Trebuie făcut totul pentru găsirea avionului, de aceea menţinem contactul cu autorităţile egiptene. Mobilizăm şi pregătim mijloacele militare, avioane şi vase, pentru a căuta acest avion“, a declarat şi ministrul francez de Externe, Jean-Marc Ayrault.
 
UPDATE 8.55 Cotidianul egiptean Ahram anunţă cî ultimul contact cu piloţii avionului dispărut de pe radare deasupra Mării Mediterana a avut loc cu circa 10 minute înainte ca aeronava să dispară de pe radare.
 
Primele rude ale pasagerilor care se află în avionul EgyptAir au început să se adune în Aeroportul din Cairo.
 
 
UPDATE 8.40 La bordul avionului EgyptAir dispărut se află cel puţin 30 de egipteni,15 francezi, doi irakieni şi pasageri din Kuweit, Belgia, Sudan, Portugalia, Marea Britanie, Ciad, Algeria si Canada, transmite BBC.
 
UPDATE 8.30 Potrivit unor surse din cadrul companiei EgyptAir, citate de postul TV Al Mayadeen, cursa MS804 s-ar fi prăbuşit în Marea Mediterană.
 

Avion Egyptair prăbuşit în Mediterană?

Mai mult, oficiali din aviaţie, citaţi sub acoperirea anonimatului de Reuters, susţin acelaşi scenariu sumbru, conform căruia aeronava s-ar fi prăbuşit în mare.
 
Potrivit Sky News Arabia, avionul a fost reperat ultima dată deasupra Greciei, motiv pentru care autorităţile aviatice egiptene cooperează cu cele elene.
 
În prezent, echipe de căutare şi salvare verifică zona în care a dispărut avionul. „Echipe speciale de căutare şi salvare ale forţelor armate egiptene se află în zona specificată pentru a căuta şi caută în continuare“, a anunţat EgyptAir pe Twitter, citat de news.ro.
 
UPDATE 7.35 Vicepreşedintele EgyptAir, Ahmed Adel, a declarat pentru CNN că la bordul avionului dispărut se află 66 de persoane, dintre care trei copii, nu 69 cum se vehiculase iniţial, şi că piloţii nu au transmis nici un SOS.
 
Potrivit lui Ahmed Adel, la bordul avionului se află 56 de pasageri – 53 de adulţi, doi bebeluşi şi un copil – şi 10 membri ai echipajului.
 

Avion dispărut deasupra Mării Mediterane. Piloţii nu dat niciun mesaj de alarmă

CNN a anunţat că piloţii nu au transmis niciun SOS sau mesaj de alarmă înainte de dispariţie.
 
UPDATE 7.20 Condiţiile meteo deasupra Mării Mediterane erau favorabile zborului şi nu se înregistrau fenomene care ar fi putut să pună în pericol cursele aeriiene în momentul în care avionul a dispărut de pe radare deasupra Mării Mediterane, în drum spre Cairo, relatează Airlive.net, citat de news.ro.
 
EgyipAir a anunţat pe Twitter că avionul decolase cu nouă minute întârziere de la Paris, dar nu a precizat motivele.

 
Legăturile cu zborul MS804, un Airbus A320, au fost pierdute în jurul orei României 03.45, conform companiei. Avionul se îndrepta spre Cairo şi a dispărut de pe radare după ce a intrat în spaţiul aerian egiptean, în timp ce se afla la o altitudine de 11.000 de metri.
 

Avion dispărut de pe radare. Mai multe echipaje au început căutările

59 de pasageri şi 10 membri ai echipajului se aflau la bordul aeronavei, care a decolat de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris în jurul orei 01.00. Nu există detalii despre naţionalitatea acestora.
 
Autorităţile egiptene au anunţat că au trimis echipe de căutare şi salvare în aria în care avionul a dispărut de pe radare.
 
În 1999, o cursă a aceleiaşi companii s-a prăbuşit deasupra New England. 217 persoane şi-au pierdut atunci viaţa.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

26 Comentarii

gyll
19.05.2016, 07:15:45

Iată că se întămplă și lucruri rele.

+2 (2 voturi)
x cogito ergo sum
19.05.2016, 07:50:42

Ma tem sa nu fie iarasi mana teroristilor . Ruta pe care circula ar putea duce spre ipoteza asta .

0 (4 voturi)
Ţepeş
19.05.2016, 08:15:40

Inetresant articol. Cred că e scris pentru proști de trebuie să repeți aceași informație de 5 ori. Ar trebui să-ți recitești "articolul". Nu de alta dar scrii ba de 59 ba de 56 de oameni la bord. Dacă ai primit o informație oficială fă corectura necesară, dar pentru numele lui Dumnezeu, nu mai scrie în fiecare frază aceași informație. Toți colegii mei râd de articolele astea repetitive. Chiar nu vă controlează nimeni? Sau așa e ordin de la comenduire ca să pară articolele lungi și pline de "informații"?

+6 (10 voturi)
Utilizator Adevărul
19.05.2016, 10:34:10

Comentariu considerat abuziv.

gigione
19.05.2016, 10:30:56

Zbor de noapte. Noaptea nu i ca ziua. A se evita.

-2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (26)

Modifică Setările