În lume

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Imnul Rusiei, „masacrat“ în faţa lui Putin

47
16 Oct 2019 17:23:24
Autor: George-Andrei Cristescu
Vladimir Putin şi regele Salman în timpul interpretării imnului Rusiei Captură YouTube
Vladimir Putin şi regele Salman în timpul interpretării imnului Rusiei Captură YouTube

Sosit luni la Riad în căutare de bani, Vladimir Putin a rămas stană de piatră în momentul interpretării imnului rus, care a fost de-a dreptul „masacrat“ de orchestra militară saudită.

Vizita lui Putin la Riad a avut parte şi de un moment jenant, nu doar de marea pompă evocată de puterea locală.

După o serie de salve de tun şi o paradă a cavaleriei, preşedintele rus şi regele Salman s-au aliniat pentru intonarea imnurilor naţionale.

Dar, după un început promiţător, membrii orchestrei militare saudite au încurcat de tot notele. Rezultatul e demn de bancuri.

Totuşi, preşedintele rus a stat impasibil şi a ţinut să nu scoată vreun gest pe marginea acestui incident.

„Rusia acordă o importanţă aparte dezvoltării legăturilor amicale şi reciproc avantajoase cu Arabia Saudită“, a comentat liderul de la Kremlin înainte de semnarea a 20 de acorduri de cooperare în diverse domenii cu gazda sa.

De la Riad, preşedintele rus s-a dus după bani la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

47 Comentarii

cristian marius serban
16.10.2019, 17:29:36

Ce misto fac si islamisti astia din lumea III-a de betivanul criminal Putler...heeeheheheheheeh

+11 (29 voturi)
cristian marius serban
16.10.2019, 17:33:25

Sigur acesti araboi au auzit ultima aberatie a betivanului ruserloc, si anume, uniformizarea lumii betivanilor ca si in Ruserlocia este imposibilă pentru că toate țările sunt diferite, fatza de tziganii ruserloci, a declarat betivanul lumii ruserlocul Putler, însă este nevoie de un sistem de producere a vodcii, în care diverse valori și idei ale savantilor ruserloci, ar putea coexista și îmbogăți reciproc, concentratia de alcool, a declarat inaintea plecari cu epava care a decolat deoarece batea vantul, clatinundu-se la pupitru, betivanul Putler.

+8 (24 voturi)
Victor Nagy
16.10.2019, 17:33:26

„ De la Riad, preşedintele rus s-a dus după bani la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite.” Sunt ferm convins ca sunt destui care cred asta . Ca , vorba lui Einstein , acestia ! nu se vor termina niciodata .

-9 (17 voturi)
cristian marius serban
16.10.2019, 17:35:00

Dacă este să vorbim de lumea în ansamblu, trebuie sa fim trezi si nu betzi a tuna si fulgerat nebunul betivan, odată ce toate statele, ne considera doar niste criminali si betivani, desigur, au dreptate, noi suntem diferiti, uniformizarea, universalizarea este imposibilă prin definiție a maimutzei betivane. Este nevoie de un sistem nou de producere a vodcii, în care sa introducem noi descoperiri cum este rudotelul, matraguna, astfel s-ar îmbogăți reciproc, păstrându-și și subliniindu-și identitatea și diferența fatza de vodka din trecut, a declarat liderul maimutzelor ruserloce, într-un discurs rostit în cadrul clubului maimutelor bete internațional de discuții „Vaii o vodka nu strica”.

+9 (19 voturi)
cristian marius serban
16.10.2019, 17:36:06

Nu dupa bani, doar ruble..heheeeeeeeeee

+8 (20 voturi)

Vezi toate comentariile (47)

Modifică Setările