În lume

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Mostră de teroare iraniană: „Vă vom face bucăţi pe străzi!“. Mesajul unui analist politic al regimului

26
14 Jan 2020 06:53:11
Autor: Amir Kiarash
Hassan Abbasi are, sistematic, discursuri care pot fi comparate doar cu cele rostite de Adolf Hitler
Hassan Abbasi are, sistematic, discursuri care pot fi comparate doar cu cele rostite de Adolf Hitler

Mulţi se întreabă cum de actuala putere rezistă în fruntea ţării din 1979, dacă n-are susţinerea majorităţii. Răspunsul e simplu: ucigând cu sânge rece orice om care iese din rând!

Regimul de la Teheran ştie să-şi folosească abil mijloacele propagandiste şi demonstraţia de forţă făcută cu ocazia înmormântării lui Ghasem Soleimani e ultima dovadă în acest sens. 
 
Furnizând cadre pe bandă cu oameni care şi-au dat palme, îndureraţi de asasinarea unui om care, în realitate, n-a contat pentru iranianul de rând, regimul de la Teheran a promovat ideea că există o legătură puternică între popor şi conducătorii ţării.
 
Dincolo de aceste cadre însă, mai sunt imagini şi discursuri care nu ajung mereu în presa internaţională, fiind de „uz intern“. Vorbim despre acele discursuri în care oamenii sunt avertizaţi că, dacă ies din rând sau au altă opinie decât cea a regimului, riscă să plătească pentru acest afront cu preţul vieţii!
 
Cel mai bun exemplu în acest sens e speech-ul pe care l-a rostit Hassan Abbasi, unul dintre aşa-zişii analişti politici ai regimului. Aflat în faţa unei mulţimi adunate pentru a-l plânge pe Ghasem Soleimani, Abbasi a avut un mesaj tranşant pentru cei care au minimalizat povestea asasinării generalului.
 
Ce a spus Hassan Abbasi? 
 
*Reformiştii au început să se joace cu sentimentele oamenilor în povestea asasinării lui Ghasem Soleimani! Dacă oamenii vor ieşi pe stradă şi vor omorî această gaşcă de reformişti, să nu ne spuneţi că nu v-am avertizat! 
 
*Când liderul spiritual spune că trebuie să dăm o replică fermă, vin aceşti reformişti şi spun să nu facem aşa ceva! Domnule, dar tu n-ai ajuns în parlament, sub promisiunea că vei onora tot ce spune liderul spiritual? De ce acum ai o poziţie diferită faţă de cea a regimului? De ce când regimul vrea să transmită ideea că vom sta uniţi, în faţa duşmanului, voi veniţi şi descurajaţi aşa ceva? 
 
*Dacă aceşti oameni care acum au ieşit pe străzi, la Ahwaz, la Mashad, la Teheran, la Kerman, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Ghasem Soleiman, dacă aceşti oameni îşi vor pierde controlul şi vă vor prinde pe voi, reformiştii, şi vă vor face bucăţi, înaintea americanilor, să nu ne spuneţi că nu v-am avertizat!
 
*Aceşti ipocriţi (n.r. - reformiştii) vor fi reduşi la tăcere de oameni! 
 
VEZI PE CE TON VORBEŞTE HASSAN ABBASI

CITEŞTE ŞI:
 
Perspectiva unui jurnalist iranian stabilit în România: Cine sunt bocitorii lui Soleimani
 
VIDEO Bocitori de profesie: Dovada că în Iran se plânge la comandă
 
VIDEO Televiziunea iraniană, moment şocant: „Trump a mâncat rahat!“. Reacţia moderatorului
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

26 Comentarii

protector
14.01.2020, 07:33:50

Amir Kiarash "VEZI PE CE TON VORBEŞTE HASSAN ABBASI" Vorbeste ca un adevarat lider. Noi pana acum nu am stiut cat de multi lideri au iranienii pentru ca in presa noastra nu era prezentat decat Ayatollahul . Cine stia ca in Iran sunt atatia oameni care isi conduc tara ca Generalul Soleimani ?! Un popor norocos !

-25 (27 voturi)
spaima vitelor
14.01.2020, 07:51:49

iata trollul responsabil cu haosul pe aceasta pagina... Va rog sa nu-i raspundeti!

+13 (15 voturi)
spaima vitelor
14.01.2020, 07:50:51

ciudat: colegele de rdactie ale lui Amir iau apararea 'liderilor spirituali si preocupati de binele poporului iranian'..... Oare cine e OK la mansarda???

+4 (6 voturi)
protector
14.01.2020, 07:55:26

Eu zic ca domnu Amir ca dansu e fugit din Iran ! Si in cazul nostru diaspora e mai OK

-13 (13 voturi)
Foisorul de Foc
14.01.2020, 08:16:52

Discursul acestui dement este oidentic cu cel al lui Dragnea si Mircea Badea si apropiat de cel al lui Constantinescu Mitraliera, nicidecum cu cel al lui Hitler. Interesant este ca toti acestia erau socialisti, nationalisti. Unii dintre nei inca mai traiesc, ba chiar sunt liberi , ca acest Hasan. Disoretul pentru viata oamenilor, basicarea nationalismului de mahala si obtuzitatea mentala ii apropie si ii defineste pe acesti criminali.

+6 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (26)

Modifică Setările