articolul anterior articolul urmator

Yemen: Trei pedofili, împuşcaţi într-o piaţă publică şi spânzuraţi cu o macara

5
9 Aug 2018 19:27:09
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

5 Comentarii

Dumitru Grosu
9.08.2018, 22:26:29

I LOVE YEMEN, ROMANIA WHEN ? La noi pedofilii traiesc bine merci ....

+2 (6 voturi)
Gabriel Ene
10.08.2018, 07:47:09

Dumitrule , ai grijă ce-ți dorești!!! În țări de genul ăsta , nu numai pedofilii sunt executați ci de multe ori și hoții (cam CEL PUȚIN 75% dintre români și-ar pierde viața doar pe acest punct) , și violatorii , și teroriștii (la noi dacă cineva ar fi incomod pentru vreo instituție de forță ar fi executat pentru terorism chiar dacă ar arunca doar cu o măslină într-un securistetc...etc...) , prostituția ȘI adulterul se pedepsesc și ele cu moartea... mi-e deja milă de vreo 80-90% dintre românce. Stai cuminte și nu mai posta aberații și tâmpenii majore. Îți spun EU că nici tu nici NIMENI din Europa sau America sau vreo țară măcar PE JUMĂTATE civișizată nu ar vrea să fie ca în Yemen..... totuși cei care vor asta se pot muta acolo. Sau în Afghanistan. merge și Bangladesh. Mai și gîndește înainte de a abera enormități!!!

-1 (5 voturi)
soacra mare
10.08.2018, 10:09:21

Comentariu considerat abuziv.

radu bradeanu
10.08.2018, 14:41:17

@Gabriel Ene . te simți cu musca pe căciulă?omul s-a referit exclusiv la violatori și pedofili (de ce nu și la hoți, mulți dintre ei ce-i drept ajunși deja magnați, bancheri miniștrii, parlamentari în toată lumea)

Stancu Dan
10.08.2018, 10:33:13

Lol. Daily Mail. Aia au fost executati pentru omor, nu pentru pedofilie. Si din inca un motiv : nici un clan nu si-a asumat responsabilitatea pentru ei. P-acolo clanu' e esential fiindca e sanctionat solidar cu infractoru'. Daca ala n-are bani plateste clanu'. Iar omoru' e scump. Cat despre restu' aberatiilor ... adulteru' si homosexualitatea pot fi sanctionate cu moartea daca respectivii-s casatoriti. Da' exista nenumarate portite prin care chiar si aia casatoriti pot evita pedeapsa cu moartea, daca au ceva bani. Cu femeile si adulteru' problema nu e pedeapsa statului ci pedeapsa clanului justificata prin faptu' c-au "patat onoarea" unui membru mascul al clanului. Ala poa' sa-si omoare nevasta daca vrea. Prostitutia nu e sub nici o forma sanctionata cu moartea. Amenda sau biice pe carca sau puscarie. Din nou, ceea ce conteaza e judecata clanului. Sotu' sau alte rude pot decide s-o omoare p-aia. Hotia nu-i sanctionabila cu pedeapsa capitala, in schimb talharia este, daca se lasa cu moartea talharitului. Hotia nu e incriminata deloc daca ala care ciordeste are grija sa nu depaseasca o anumita suma/valoare a bunurilor furate. Daca o depaseste, clanu' plateste despagubiri iar ala isi ia bkce pe carca. Daca insa clanu' se dezice de hot ala va lua cantitatea maxima de bice, plus parnaie arabeasca (mult mai nasoala ca aia europeana) si, mai grav, va ramane solo. Iar prin tara aia un "fara clan" e ca si mort. Hehe ... ar fi tare de tot un stat islamic in Europa. Juma' de Europa ar lua bice pe carca iar executiile ar fi mai frecvente decat meciurile de fotbal.

+1 (3 voturi)