articolul anterior articolul urmator

ANALIZĂ A pierdut Vladimir Putin controlul asupra naţionaliştilor conservatori din Rusia?

28
12 Oct 2017 03:19:52
Autor: Laurenţiu Sirbu
Vladimir Putin în mijlocul unei dileme interne/ Foto:EPA
Vladimir Putin în mijlocul unei dileme interne/ Foto:EPA

28 Comentarii

Quiet Guy
12.10.2017, 04:03:08

La un moment dat si Putin, ca orice lider, va fi inlocuit de un alt lider. Mai bun sau mai putin bun. In orice caz, nu va fi unul de genul lui Gorbaciov sau Eltin, care au fost slugile Occidentului, ci mai degraba va fi unul care va incerca extinderea Rusiei inspre Asia si va incerca recuperarea ex-republicilor sovietice "stan".

0 (2 voturi)
Ivan Turbinca
12.10.2017, 07:37:19

Ceva asemanator cu biserica ortodoxa romana,care lupta impotriva legiferarei drepturilor LGBT in Romania.

+1 (3 voturi)
Iris IRIS
12.10.2017, 08:20:19

Articolul ca stire are niste limite pentruca massmediei ii este frica in Romania sa atinga o alta latura si un alt capitol al istoriei Romaniei. Doamna Poklonskaya in nenumarate randuri a reamintit in Parlamentul Rusiei de revenirea Marii Rusii la starea legala de stat si anume la Monarhia Constitutionala. Biserica Ortodoxa Rusa il invita pe Putin la diferite slujbe religioase dar in acelasi timp i s-a dat de inteles din partea Bisericii ca ar fi o masluire a istoriei in cazul in care Putin ar forta nota de a se sui pe Tronul Imperial al Rusiei. Modalitatea in care "societatea noua- bolsevica" s-a despartit de Familia Imperiala a Rusiei si oficializarea acestui act dupa multe decenii prin slujba religioasa grandioasa de imormantare a resturilor pamantesti ale Familiei Imperiale a dat nastere la reinvierea in spiritul rusesc la Monarhie, la faptul ca Biserica impreuna cu natiunea rusa doreste sa aiba ceva Sfant pus la baza Rusiei si de a termina cu circul de republica care a manjit de la bun inceput cu sangele oamenilor care au condus Rusia pe fagasul victoriei si in special pe fagasul demnitatii Creatorului. Dupa asasinarea miseleste a membrilor Familiei Imperiale Rusia s-a scufundat in mocirla bolsevismului, a comunismului cand milioane si milioane de oameni si-au parasit Patria si au luat drumul pribegiei.Rusia ca si Romania au ramas fara Dumnezeu. Din pacate, cu regret profund constat ca Biserica Ortodoxa Romana "s-a reformat in spiritul republican" si nu misca nici macar un deget pentru revenirea Romaniei la formatiunea statala legala si anume la Monarhia Constitutionala a Regatului Romaniei. In momentul in care in Europa au inceput pe diferite meleaguri luptele de secesiune nu vad motivul pentru care romanilor de interior si Bisericii Ortodoxe Romane le este teama de a cere republicanilor sa paraseasca simbolurile puterii pe care le-au acaparat in Romania pe calea santajului si a armelor. Asa sa ne ajute Dumnezeu Slava Monarhiei Constitutionale Slava celor care lupta in lume pentru revenirea la Monarhie Amin !

0 (2 voturi)
freeson freeson4
12.10.2017, 07:38:16

Asta e adevărata față a Rusiei, dincolo de orice retorică antiglobalizare. E țara în care "sfintele idealuri" se confundă cu ipocrizia pravoslavnică, ceea ce face posibil, iată, ca un film despre țarul sfințit să ducă la incendierea cinematografelor, în timp ce asasinii bolșevici ai familiei imperiale sunt la loc de cinste în demagogia proslăvirii imperiului sovietic.

+1 (1 vot)
cetarnatati
12.10.2017, 07:57:59

Rezolvarea e simpla: Interzicerea filmului blasfemeiator

-1 (1 vot)