Rusia

articolul anterior articolul urmator

Balet pe tancuri. Imagini inedite cu „Lacul Lebedelor“ pus în scenă de militari belaruşi la Jocurile Internaţionale ale Armatei din Rusia

7
25 Aug 2021 12:43:28
Autor: Maria Ţaga

Jocurile Internaţionale ale Armatei din Rusia au surprins anul acesta cu punerea în scenă a unui spectacol de balet. Clasicul „Lacul Lebedelor“ a „beneficiat“ de prezenţa mai multor tancuri, care au servit drept scenă pentru balerine în tut şi poante, care au dansat alături de parteneri în uniforme militare complete

Tancurile, elementul central al spectacolului, aveau steaguri bieloruse pe turele, potrivit The Moscow Times. De altfel, bărbaţii care participat la spectacol au fost identificaţi de presă ca fiind militari belaruşi.

Pe fundalul baletului, alte tancuri efectuau manevere care ridicau praful in aer.

Aceasta este cea de-a şaptea ediţie a evenimentului care promovează sisteme militare de apărare, vehicule terestre şi aeronave militare.

Spectacolul a avut loc în Patriot Park, un parc cu tematică militară de pe lângă Moscova, şi este un eveniment cheie pentru Rusia, al doilea exportator de arme la nivel mondial.

Ineditul spectacol de balet  a avut loc la doi după ce mai mulţi militari voluntari ruşi au pus în scenă o şedinţă foto excentrică de Ziua Internaţională a Femeii, în care au apărut balerine care au pozat, într-o staţie de metrou dezafectată, lângă militari camuflaţi şi înarmaţi.  

De asemenea, spectacolul vine la câteva zile după cea de-a 30-a aniversare a loviturii de stat din august 1991, când „Lacul Lebedelor”  a fost difuzat în buclă la televiziunile sovietice, în timp ce comuniştii radicali încercau să preia puterea de la liderul sovietic Mihail Gorbaciov.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Kongo-Müller
25.08.2021, 12:52:06

Baletul este o arta si nu se potriveste deloc cu tancurile si tehnica de razboi. Organizatorii dau dovada de prost gust si lipsa de civilizatie.

+8 (8 voturi)
Veriga
25.08.2021, 13:14:32

Tankurile Rusesti sunt arme de facut Pace . Se potrivesc si cu porumbeii pacii

-9 (9 voturi)
Ludwig
25.08.2021, 13:26:09

Rusnaci redusi mintali...

+9 (9 voturi)
IonIon Codreanu
25.08.2021, 13:33:37

”nu se potriveste”? Ești mult prea blând! Este monstruos să asociezi ARTA cu CRIMA care înseamnă armata = război!

+2 (2 voturi)
Veriga
25.08.2021, 13:13:09

Tankurile Rusesti sunt cam cele mai bune din lume .

-7 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările