Rusia

articolul anterior articolul urmator

Ce informaţii are NATO despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin

2
17 May 2022 07:46:30
Autor: News.ro
FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Adjunctul secretarului general al NATO, Mircea Geoană, afirmă că Alianţa nu deţine informaţii cu privire la starea de sănătate a preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

Nu avem informaţii cu privire la starea de sănătate a preşedintelui Putin. Evident, am ascultat şi noi ceea ce a declarat unul din şefii serviciilor de informaţii ucrainene, nu avem astfel de informaţii la nivel de NATO”, a declarat Mircea Geoană, luni, la Digi 24. 
 
El a subliniat că la nivel militar între partea americană şi cea rusă există "căi de comunicare directe” pentru a evita o eventuală escaladare, "accidente sau incidente”, pentru că misiunea NATO este aceea de a evita escaladarea conflictului. 
 
"Întotdeauna între marile puteri nucleare a existat şi trebuie să existe dialog cu privire la stabilitatea strategică, iar faptul că între Statele Unite şi Federaţia Rusă, două mari puteri nucleare, există, chiar în aceste condiţii dificile, dialog la nivelul militar cel mai înalt este un indiciu al faptului că există, în pofida retoricii care este contraproductivă şi pe care o condamnăm, există în continuare un element de raţionalitate şi de responsabilitate. A fi mare putere nucleară nu înseamnă să vorbeşti la televizor despre ceea ce poţi să faci, ci să încerci să fii un actor credibil şi constructiv pentru pace şi stabilitate la nivel internaţional”, a precizat Mircea Geoană.
 
Şeful serviciilor secrete ucrainene, general-maiorul Kyrylo Budanov, a estimat că războiul va atinge un punct de cotitură la jumătatea lunii august şi se va termina până la sfârşitul anului.. El a prezis corect inclusiv momentul invaziei ruse în Ucraina. Într-un interviu exclusiv pentru Sky News, generalul-maior Kyrylo Budanov a mai spus că o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin este deja în curs în Rusia, iar liderul rus este grav bolnav de cancer.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Col. Tiraspolezu Pafnuti
17.05.2022, 08:07:59

Ar fi pacat sa dea coltul, caci nimeni altcineva nu va putea sa-i tina pe mujici atit de inapoiati!

0 (4 voturi)
Vladescu Adrian
17.05.2022, 09:30:14

...din ciclul: Mircea nu stie nimic!

Modifică Setările