articolul anterior articolul urmator

De obicei, evenimente sportive de mare amploare precum Cupa Mondială nu îmbunătăţesc imaginea unei ţări

13
15 Jul 2018 10:38:44
H5 Strategies

13 Comentarii

Musceleanu
15.07.2018, 12:31:27

Cred ca acesti'conducatori' care se dau diplomati dar nu au nici-un curs de diplomatie ar trebui sa citeasca istoria mondiala si sa invete unele lucruri practice de la ea . Evenimentele se repeta, se repeta, se repeta ... Ar fi bine oamenii sa fie mai flexibili, plini de respect si cu bun simt ..... Westul deja a pierdut in fata Asiei si nu poate continua in felul acesta ....

+2 (4 voturi)
Mihaela Andreescu
15.07.2018, 13:56:51

nu stiu cine e H5 asta, dar bate campii de te-apuca jalea....

-2 (4 voturi)
IonIon Codreanu
15.07.2018, 14:11:44

Comparația cu Germania lui Hitler este cu totul nepotrivită și demonstrează caracterul manipulatoriu, al articolului, care face parte din uriașa investiție de creare a imaginii dușmanului prin Rusia.

+1 (5 voturi)
Dobrican Felician
15.07.2018, 14:12:14

Eu sunt convins de contrariu,cei care aveau o parere proasta despre Rusia,si aici ma refer strict la suporterii echipelor participante la Mondial,si-au schimbat cu siguranta parerea despre Rusia si despre rusi. Cei care aveau o imagine reala asupra a ceea ce inseamna Rusia nu au de ce sa-si schimbe parerea. Dupa cum spunea si Gianni Infantino,Presedintele FIFA,aceasta a fost cea mai bine organizata Cupa Mondiala din istorie. In Franta toate comentariile sunt super-pozitive.Jucatorii sunt incintati de conditiile de cazare de la Istra,suporterii ultrasatisfacuti ca berea este ieftina,iar oficialii francezi au si ei doar cuvinte de lauda. Cit despre problemele politice semnalate de catre autor,acestea sunt irelevante,fiindca Rusia a primit dreptul de a organiza Campionatul Mondial cu mult inaintea tuturor problemelor semnalate,gen Crimeea,Ucraina de Est sau alegerile din SUA.

-2 (6 voturi)
A4___ A4___
15.07.2018, 14:37:40

okey Tony! am inteles mesajul : cata vreme te pricepi la stors bani din populatie mai faci si ceva desigur pentru cei ce joaka in liga mare nu liga minuscula ca si romanistanu' ei subpt ceashka au facut ceva ieveniment? NUku Bertzi:))))))))))) dar amu sub marea democratie? Niika...................adika romanistanu ie un fel de hai sa ne k---am pe noi :))))))))))))) in rest sa compari rusaia de azi cu cea lui Hitler se poate inghiti doar ca si doleanta de nouveau aparut prin pajinile adevarului de a impresiona..........tony per ansamblu cred ca vei fii bun coleg cu Krisztian Unteanu' al breaz de meserie:)))))))))))))"va doresc multe succese"

-2 (4 voturi)