Rusia

articolul anterior articolul urmator

Elevii unei şcoli din Moscova au mărşăluit cu arme de jucărie şi au cântat „Suntem ruşi, Dumnezeu este cu noi!” VIDEO

76
17 May 2021 15:20:22
Autor: Cristina Morozan
Evenimentul a fost dedicat Zilei de 9 mai Foto: Captura video
Evenimentul a fost dedicat Zilei de 9 mai Foto: Captura video

La o şcolă din oraşul Elektrostal, Rusia, elevii de clasa a III-a au mărşăluit cu arme de jucărie în mână şi au cântat „Suntem ruşi, Dumnezeu este cu noi!”. Evenimentul a fost dedicat Zilei Victioriei Sovietice din Al Doilea Război Mondial. Videoclipul de la eveniment a fost postat pe pagina de Instagram a şcolii.

La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Serviciul Federal al Penitenciarelor. Elevii au mărşăluit cu mitraliere de jucărie în mână şi au cântat cântece de război. Potrivit RBC, directorului adjunct al şcolii, Elena Karpacheva, a spus că evenimentul a fost programat să coincidă cu „Ziua Victoriei”, potrivit Novayagazeta.ru.

„Nu a fost o paradă, ci un eveniment şcolar pentru trecerea în revistă a formaţiei şi a cântecelor. A fost dedicat Zilei de 9 mai. Da, clasa a treia, aveau arme de jucărie ”, a spus Karpacheva. În acelaşi timp, publicaţia „MBH Media” specifică faptul că un astfel de eveniment se desfăşoară anual împreună cu centrul de instruire interregională al Serviciului Federal al Penitenciarelor şi „Frăţia Bătăliei”

Versul „Suntem ruşi, Dumnezeu este cu noi!” face parte dintr-o melodie a interpretului de muzică uşoară rus Aleksandr Şaganov, potrivit RBC.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

76 Comentarii

Stefan din Nord
17.05.2021, 15:27:42

Doar copii rusi si cei din tarile africane bananiere mai umbla cu arme ,cei din urma cu kalashnikoave adevarate nu de jucarie .

-4 (16 voturi)
Noah Scînteia@Vancouver.ca
17.05.2021, 15:33:42

Daca asa au vazut saptamana trecuta la televizor in piatza rosie...

+5 (7 voturi)
m wakki
17.05.2021, 15:28:59

deocamdată, de o vreme încoace, Dumnezeu este cam împotriva lor nimic de mirare, s-o fi săturat și El să se uite în cloaca aia de țară și să vadă mereu atâta prostie, răutate și primitivism nu am înțeles ce căutau ăia de la administrația penitenciarelor la o manifestare pionierească veniseră să vadă care sunt dușmanii poporului, adică ai tătucului, ca să le pună de mici noviciok în chiloți ?

+9 (17 voturi)
tomas frank
17.05.2021, 15:29:42

Copiii sint copii , oriunde ar fi ! Numai ca , s-ar putea sa-i auzim pe strazile Bucurestiului peste citiva anisori ; raz dva tri , posmotri , am venit si noi p-aci ...

0 (6 voturi)
m wakki
17.05.2021, 15:31:52

se poate, unii la cerșit, alții cu contrabanda, alții cu prostituția, alții ca refugiați...

+9 (15 voturi)

Vezi toate comentariile (76)

Modifică Setările